neděle 4. dubna 2010

show me your gestures and i will change my mind

cítím v kostech jaro. včera jsem vyrazila poprvé na inline brusle. jela jsem klasický okruh, ale pak jsem se rozhodla vyzkoušet novou cyklostezku a dojela téměř až do polské kudowy. příjemně jsem se projela. a dnes jsem ráno s nechutí vstala, protože westík už byl od půl osmé vzhůru a měl radost z rána:) vyvenčila jsem ji a šla si zaběhat. teď jsem se dívala na dvojce na pořad o filmech, které byly na festivalu někde v amsterdamu, zjistila, že febio fest v lbc je pro mě v nevyhovující dny, dám si vanu a budu se věnovat syntaxi. a ještě přemýšlím, že bych si zašla do videopůjčovny pro nějaký film. // ve čtvrtek mi volal nadšeně macmac, co v pátek podnikneme. tak jsme se dohodli, že akce. páč moje chorá mysl zblbnutá vším, co se týká byť jen příbuzně se studiem, potřebovala nadejchat se hospodského vzduchu. v pátek jsem potkala ve vlaku na náchod ivu, tak jsme se dohodly, že teda jako večer. navečer volám macovi a je unavenej. prý sobota. ani mi to příliš nevadilo. taky jsem byla tak trošku emokid. v devět mi volá nakalenej mac, že jsou v dominu, ať dorazím. tak jsem toto pozvání ignorovala. v deset další telefon, že pro mě zděnda dojede autem. tsss. šla jsem hrát hru česko a pěkně jsem frflala. a nešla. jak jsem se pak dozvěděla, všichni se zbourali. v sobotu jsem pomhla knížkou na tu reflexi dějin intelektuálové v evropě týkající se francouzsko-českých vztahů, obnovení francouzského institutu v praze, projevy václava havla, francoi mitteranda, milana kundery, věry linhartové, pavla tigrida a dalších. bilingvní a milá kniha.

včera roznesla na kopytech chelsea na old trafford manutd. drogba rozhodl. byť evidentně z ofsajdu. večer jsem se dívala na hokej eaton a bílá koťata. a pardubice vyhráli. jinak moji roli favorita plní beze zbytku vítkovice. bude to ještě zajímavý souboj mezi štěpánkem a vokounem, kdo si za ms zachytá. růžička tvrdí, že přioritou je pro něho vokoun, ale florida ještě není úplně ze hry venku o play off. tak se uvidí. // teď tu mám zrovna puštěné formule, už dlouho jsem se nedívala. 

včera se tu za mnou stavil macmac s káťou, vyzvedla nás iva a jeli jsme do mp. plno. tak arkana. dorazil zděnda. domluvili jsme čarodějnice. nejspíš teda rozkoš. příjemná změna. xxx mac a káťa to zatáhli a my tři jsme se jeli podívat do sportu. po dlouhé době jsem měla pocit, že někde snižuju věkový průměr. nemám ráda muže se špinavýma botama. //// ááá, timo glock je venku, malajsii nedojede. pamatujete, jak byl obviňován z toho, že předloňskou sezonu vyhrál ms hamilton a ne massa? že glock uhnul hamiltonovi schválně?

dnes mě čeká šprting syntaxe, pročítání studií, dopilování seminárky z cl6 a tak podobně. // taky budu malovat velkou kotvu na tašku a vyrábět si blbosti z fima. téra

6 komentářů :

Frenchie řekl(a)...

normálně obdiv za to, jak všechno stíháš-nebo z tebe mám takovej pocit :) syntax, bakalářka, škola.. potřebovala bych nějak nakopnout, abych se taky začala věnovat škole :D

terka řekl(a)...

děkuju:) ale spíš se hrozně do všeho nutím. a navíc, jak mám pocit, že nic nestíhám, tak se mi i pracuje líp, sice jsem ve stresu značně hysterická, ale pracuje se mi pod tlakem lépe:)

Frenchie řekl(a)...

to já to asi vzdám pod tlakem spíš :D

terka řekl(a)...

to já pak chodím, roním slzy, většinou mě pak něčím uklidní táta. minulý weekend mi řekl, ať přestanu pořád číst a pustím se pořádně do bakalářky. a tak jsem napsala za weekend čtrnáct stran. a pracovalo se mi hned lépe. a jinak jsem pod tlakem schopna lepších výkonů. uvidíme, jak to bude vypadat, až se budu šprtat fest na státnice.

Frenchie řekl(a)...

14 stránek za víkend? nemá to být celkem 30? Tak to velkej obdiv teda!:)

terka řekl(a)...

má jich být 30-60 a já se přiblížím asi padesátce. zítra jdu být protivná na svého vedoucího práce, protože mi to opravdu kazí!