pátek 16. dubna 2010

ten bill byl ale divokej @nd mother´s (fuckers) angels

     blackWHITEwoman 

no co vám budu povídat. asi tak za tři minuty usnu. něco cinká v pračce a já přemýšlím, kolik placek jsem ze sebe zase nesundala. bender z futuramy je nejvíc, protože toho jsem už vyprala asi milionkrát a pořád nerezaví a placka je hezky modrá. takže jsem minulou neděli a pak ani pondělí pořádně nespala, protože prostě bakalářka, že jo. ale nějak jsem jí dopsala, kromě závěru teda. ale ten vyvodím až z toho, co mi můj vedoucí napíše. takže jsem se celé úterý tak nějak ploužila libercem a říkala si, že přijdu na kolej a lehnu a konec. no jo, jenže téra míní, život mění. takže... přišla jsem na kolej a tam spící rastamáma, že by si dala pivko nebo vínko. a tak jsme šly do dandy, smály jsme se tam jedné afektované a teatrální náně, která si toho povšimla, a protože občas pracuje za barem, chodila tam schválně dávat volume doprava, aby jsme si nemohly povídat. naštěstí tam byly jiné, rozumné servírky, které dávaly zase volume doleva. přišly jsme bůhví kdy, takže jsem teda ráno fakt fresh nebyla. opět jsem se celý den ploužila, učila se cl4, ale nějak mi nic nešlo. a tak jsem přijela v šest na kolej, udělala si bramborovou kaši instant, která je šmakózní a ihned poté jsem ulehla. během večera jsem se sice probudila a dočetla knížku, ale pak jsem zase usnula a vzbudil a se v devět ráno. čekala mě totiž mise. musela jsem na katedru těláku, aby mi ještě dodatečně uznali těláky z učitelského a pak jsem se chtěla vydat na ústní zápočet, že bych to mohla mít z krku, když už jsem ty knížky přečetla. jdu na bus, prší, leje, moje čerstvě vyžehlené vlasy se kroutí, vypadám jako ovce a píše mi jitka. ta dobrá duše mě chtěla potěšit, že vyučující, za kterým vyrážím, ve škole není a jeho výuka odpadá. no toto? pak jsem potkala denisu a prý že je ten vyučující marod. no tak jsem se pozvala k jítě a míše na čaj, skočila pro koblihy, abych nepřišla s prázdnou a rozebíraly jsme s holkama peripetie s velkým poprsím. 

odpoledne mi alex poradil, co a jak s obhajobou bakalářky, a pak jsme s jíťou výchovně působily na malé cikánky. zabralo to! leč policie stejně dorazila. čirou náhodou jsem se chvíli na to octla na literární konferenci, ale už jsem slyšela jen část o vzdělávání ve francii a šla jsem zpět do školy.

no a večer. divokej bill a mother´s angels v liďákách. nevím, proč jsem si pořád zpívala hledá se žena od mandrage, páč jsem si teda myslela, že tam dělají předkapelu právě oni. šly jsme s žandou a věrkou dopředu a mother´s angels byly ouplně skvělí! fakt jsme zapařily a nechytly cd. a pak divokej bill. viděla jsem je teprve po sedmé, ale jako asi nejlepčí koncert. říkám to po každém koncertě, kromě kunětické hory, já vím. ale jako fakt. jsem vyskákaná, vyzpívaná, uřvaná, unavená a všechno mě bolí. a je mi skoro dvacet šest. kdybych jen trošku natáhla ruku, tak můžu skoro podrbat štěpána za ušima. 

pak z holek vylezlo, že by chtěly fotku s frontmanem mother´s angels a já měla být dvorním fotografem. jenže mi vypověděly službu baterky ve foťáku. tak jsme jen tak seděly ve vedlejším sále, který suploval hospodu, nadávaly na to, že vodka s džusem stojí sedm pětek! a najednou mi spadl můj jelínek. jako náušnice od kamily-deers mi z ničeho nic spadla pod stůl. až na druhou stranu ke špičaté botě dámy naproti. tak jsem tak mrkla pod stůl a požádala jsem jí, zda by byla tak hodná a podala mi jelena. a upozornila jsem jí, že hned vedle leží mrtvá myš. tak vyjekla. pak nakoukl pod stůl její partner a ptal se mě, zda chci tu mrtvou myš. trvala jsem na jelenovi. tak mi podal jelena. pak přišla jakási černá kočka a té myši užižlala hlavu. a taky vnitřnosti. připadala jsem si jako když čtu guntera grasse. napadlo mě, že by z toho šel udělat takový ten přírodopisný dokument teď se s naší kamerou podíváme pod stůl, kde leží mrtvá myš. ale teď psssst, přichází k ní černá kočka, nejspíš nějaká liberecká divoká s obojkem a tu hlavu jí upižlává a vyjídá vnitřnosti. pracuje rychle, aby "večeře" nestydla. //  pak šel kolem ten roztomilý frontman z MA, o kterém nakonec holky tvrdily, že bude na chlapce, protože má patku, což mě dost rozlítilo, protože ne každej, kdo nevidí přes pramen vlasů je emo nebo na stejné pohlaví. xxx si nás pamatoval, tak přišel pohovořit. tak jsem holky vyfotila žandiným mobilem a povídali jsme si. a neshodli jsme se na tom, jak píše bohumil hrabal, protože mě zkrátka hrabal nebaví. tak tam s náma seděl, mluvil a poslouchal a my pak už šli domů. už v ten čas jsem věděla, že do školy ráno nedorazím, protože to prostě nedávám to vstávání. a tak jsem jela v deset domů. a teď jsem se tu opět ploužila, protože jsem čekala, až truhláři přivezou opravený kryt na myčku. 

teď si dám trošku spánku, pak prochajdu s westíkem, film ve videopůjčovně asi a reading. společenský náchodský život dnes zavrhuji, páč bych to prostě nedala.

a moje tři současně nejlepčí kapely jsou z británie, jupijajou. a mother´s angels, kterým pořád říkám docela omylem mother´s fuckers jsou z litomyše. téra

4 komentáře :

Alice[[openidhttp://livinginthewonderland.blogspot.com/]] řekl(a)...

pobavila jsi mě :) hlavně tim s myší jelenem a kočkou :)
Billy jsem kdysi celkem žrala ale už mě to nějak opustilo... ale zašla bych někam na koncert se trochu vyblbnout :)
a závidim ti že už to všechno máš napsaný... já už sem začala :)

terka řekl(a)...

včera hráli Billové v Jablonci;) // dnes celý den čekám na finální výtky svého vedoucího práce, protože už to chci dodělat úplně, v úterý to musí jít do tisku, abych to stihla odevzdat. // držím Tobě pěsti, ať Ti to jde pěkně od ruky:)

Adonis aka Martina řekl(a)...

Ha, fakt pobavilo :D joj btw dnes jsem byla v Práglu a přijímačky celkem ok,jen nevím,jestli převálcuju 2000 lidí...ale moc to nehrotim,hlavně ať odmaturuju. A beztak bych radši asi na UHK.

terka řekl(a)...

něco dopadne, uvidíš;) btw dnes jsem viděla vaše tablo:) šla jsem se učit do města, že sebou plácnu někde na lavičku, když je tak hezky a prošla jsem si Kamenici a okukovala tabla:)