neděle 30. května 2010

dobré ráno pravicové Česko!

    quiet

čssd si plácala na předem "jasné" vítězství už asi tak čtrnáct dní a dýl předem. dlouho nezapomenu na to blaho, kdy byli socdemáci po volbách jako opaření. u některých kariéra v prdeli, no. checht. a tak dojemné bylo, když paroubek spolu se svojí chotí (krůtou) petrou předstoupil před publikum a sdělil všem tu převelkou radostnou novinu, na kterou svět čekal již léta. že odstupuje. v mých očích povýšil z demence na pouhou slabomyslnost. budiž mu to připsáno k dobru. a tak můžu při nedělním ránu zvolat: DOBRÉ RÁNO PRAVICOVÉ ČESKO!!!

v hradci jsem si včera koupila pouzdrovou černou elegantní sukni ke kolenům, která je naprosto skvostná. však víte, že odmítám kostým. a pouzdrové šaty. mám u většiny věcí problém to přes prsa zapnout. takže šaty taky ne, bohužel, musím si koupit nějaký jiný vršek. což mi ale dělá radost, protože vím, že to budu moct nosit i jinam než jen na samé ty státnice a tak, lol. ham to ve čtvrtek jistí. 

ve čtvrtek mi asi dvacet minut volal macmac, zase si stěžoval na celý svět a sobota, že by mohla být zasvěcena nějaké kalbičce. že vyrazíme ještě se zděndou. why not. jsem se těšila. psala jsem ještě pirátovi. v sobotu ráno jsem hodila očko na fb a tam macův status o jakémsi večerním grilování. tak jsem se dozvěděla, že jdeme k davidovi grilovat. vadí mi, když se mění plány, aniž bych do toho byla zasvěcena. nicméně jsem se rozhodla netrucovat a vyrazit. na pátou. jenže tady nastal další kámen úrazu. mac už seděl v podroušeném stavu ve hronu s tím, že se musí počkat na katie, než se vrátí z prahy, pak si dá sprchu a pak teprve se někam může jít. takže jsme se se zděndou dohodli, že fajn, tak teda hron. do toho další změna, že už je mac z hronu pryč. takže jsme ho nakonec dovezli do arkany. tam se dorazil alkoholem a jelo se k němu. asi za minutu jsem v sobě měla čtyři panáky čehosi a pokračovalo se v cestě na klínek k davidovi. tam byla milá společnost, tomáše jsem neviděla asi tak od konce devíty a má tak roztomilé dítko, které se jen tak nevidí. byla jsem šéfgrilka a otáčela jsem maso. do té doby to bylo všechno fajn. než si mac dal další tři staroprameny a začal do mě slovně kopat. poté stihl pozurážet zbytek dámského osazenstva, který zůstal, a ve finále opět s katie bez rozloučení ve vzájemném házení sprostých slov jeden na druhého odešli. // konec večera byl opět v režiji mafiánových pokladů. 

vana + učení. toť můj dnešní program. podvečerní kafe s martinou, než odfičí na čtyři měsíce na stáž do německa.

takže ještě jednou, krásnou neděli PRAVICOVÍ ČTENÁŘI! (doufám, že ti levicoví vůbec neexistují, hehe). téra

23 komentářů :

Sampis řekl(a)...

ale hlavně konzervativní. Hlavní poražení jsou v těchto volbách liberálové. Českou demokracii prolézá rakovina konzervativismu. Přeji všem, co tančí na hrobě liberalismu, aby si to vychutnali do dna.

terka řekl(a)...

co by tady bylo lepší, kdyby čssd byla u moci? zvýšil by se počet příživníků na státě!

Mod, řekl(a)...

DOBRÉÉÉÉ RÁÁÁNOO TERKO ! :-))

terka řekl(a)...

Mod, také si, alespoň fiktivně na dálku přiťukávám:) moc se mi líbí poslední post u Tebe:)

Sampis řekl(a)...

počet příživníků se zvýší, ve sněmovně je 80 procent konzervativců zleva i z prava. Ale nejde přece jen o příživníky a korupčníky. Jde i o to, jak svobodný stát budeme. Jde o to, že budeme platit církvím sumu střelenou od boku. Homosexuálové můžou zapomenout na adopce dětí svých partnerů. Což může znamena několik zničených životů. Můžeme zapomenout na efektivní boj proti narkomafii, policie zase bude sbírat body za pár jointů a vytrhávání kytek. A takto bych mohl pokračovat. I mě trápí příživnící v podnikatelské sféře, ale konzervativci s nimi rozhodně nehodlají nic dělat.

terka řekl(a)...

nezlob se na mě, můj názor na levicové voliče je ten, že to jsou příživníci státu, kteří nemají potřebu něco potřebného dělat a chtějí se jen přiživit na všech výhodách, které jim Paroubek nabízí. ten člověk nabízel takových výhod, ve všech sférách, všem lidem, nevím, z čeho by ty peníze chudým rozdával, ale jsem si jistá, že v brzkých dnech by z nás bylo další Řecko. včera jsem slyšela zajímavý názor na Radiožurnálu, se kterým se ztotožňuju, levicoví voliči nepřemýšlí, přemýšlí pouze o výhodách, strkají si nohu za krk z třináctých důchodů, ze zrušení těch \"tristních\" třiceti korun (hrozná suma todlecto, haha), ze zvýšení mateřské. pořád by jen brali! byl by zajímavý sociologický průzkum zjistit, kolik voličů levice má vzdělání. a věř, že v porovnání s pravicí by to byla tristně nízké číslo! levici podle mě volí nestudovaní a příživníci. tenhle svůj názor nezměním! // proč by podnikatelé měli platit vyšší daně, když se vypracovali? budu-li mít fabriku, vytvořím stovky pracovních míst, kde zaměstnámi lidi, snížím tím nezaměstnanost, dám lidem pracovní místo a budu platit vyšší daně proto?

Sampis řekl(a)...

s tou inteligencí bych byl hodně opatrný. Já nemluvil o levici, ale o liberalismu. Popravdě, hrozbu řecka jsem ochoten podstoupit. Jsem ochoten přistoupit na omezení platu na třináctý a čtrnáctý. Jsem ochoten přistoupit na takové utahování opasků, že jen tak tak nakoupíme nejmodernější ponorky. A mohlo by se pokračovat.
Třicet korun je mantra pravice, nikoliv levicových voličů.
A mimochodem, obecně platí, že vzdělání vede k levičáctví.
Co se týká daní, je to na širší rozbor. Nemyslím, že vám dojde smysl věty, že demokracie stojí a padá se střední vrstvou. Bohatí mají tendenci vytvářet oligarchii.
A jak je u vás, intelegentní a vzdělaných pravidlem, odpvěděla jste na něco úplně jiného, než byl můj původní příspěvek. To je znak inteligence, necápání psaného textu?

terka řekl(a)...

poplatky chce levice rušit, to mi vadí! // btw jsem od přírody pitomá, nikdy jsem netvrdila že ne;) // a ještě jedna věc: v podstatě nikdo z vysokoškoláků kolem mě levici nevolil a vím o lidech bez vzdělání, kteří ji volit šli, takže že by vzdělání vedlo k levičáctví... nevím.

Mod. řekl(a)...

ty nemluvíš o liberalismu, Ty mluvíš o sociálním liberalismu, a to je kurňa trochu rozdíl, řízený liberalismus přece jen není tak úplně liberalismus:-)
Každopádně Sampisi, až tu bude nějaká opravdová liberální strana, možná ji budeme volit, zatím tu žádná taková není, můžeš nějakou založit, pokud to bude mít hlavu a patu, třeba Tě budu volit:-)

Mod. řekl(a)...

díky, včera byl opravdu moc krásný den:-))

Sampis řekl(a)...

a v čem jsou ty poplatky tak super? Jak řeší největší odstávání peněz ze zdravotnictvý farmaceutickými firmami?

terka řekl(a)...

levicoví papaláši byla absolutně neskromní, co se týče předvolební kampaně a velkohubosti, i ódeeska se držela víc při zemi. nikdy jsem nevěřila, že se může národ až tak stmelit a opravdu se nějakým způsobem vzbouřit. v letech minulých mi přišli lidé příliš laxní, neměli chuť s tím nic dělat, protože měli pocit, že stejně nic nezmění. ale Paroubek v čele čssd lidi vlastně stmelil a vyhecoval. proto je včerejšek vskutku šťastným dnem a já mám radost! toť vše, milý Sampisi. nech se jednu poblouzněnou holku radovat na svém internetovém ostrůvku!;)

terka řekl(a)...

odpovím Ti na první otázku! byly časy, kdy jsem přišla do čekárny ke svému obvoďákovi a strávila tam mládí, protože probrat vnoučata, nemoce a obšťastnit svého lékaře kvůli dalšímu křupání kolen byla prostě důchodcovská povinnost. a tyhle starší lidi si pro třicet korun koleno vrtat nechají, takže tam teď chodí jen v případě, kdy skutečně potřebují. // zdravotnictví se píše na konci s měkkým \"i\" podle vzoru stavení.

Mod. řekl(a)...

promiň, ale poplatky už nejsou žádné téma, natož nosné téma!

terka řekl(a)...

btw i pan Paroubek 11. dubna v Otázkách Václava Moravce zmínil, že je čssd rušit nehodlá. na předvolebních billboardech měli však něco zcela jiného. Pokud to nebyla jen prachsprostá lež, tak milý Sampisi, i Tvůj předseda s nimi nehodlal nic dělat;)

Sampis řekl(a)...

toto téma jsem neotevřel já. To jen pro upřesnění.
A k výše uvedenému příspěvku, nemluvím jen o levicovém liberalismu, ale i o pravicovém. O tom zejména. Tentokrát se vám nepodařilo zvoli žádnou US nebo SZ. Jen tři konzervativní strany. Mimochodem, liberalismus bez omezení se jmenuje ... tradá Anarchismus.

terka řekl(a)...

jistě, neotevřel! popřála jsem pravicovému Česku dobrého rána a Tys tu už byl;) ale to je v pořádku.

Sampis řekl(a)...

prosím, poplatky jsou hlopé téma. Samy o sobě jsou totiž zbytečné a nic neřeší. Je to jen jinak pojmenovaná daň. To si prosím uvědom. Ale znovu a znovu připomínám, toto téma je nezajímavé, ve svém druhém příspěvku jsem myslím naznačil jiná, podle mne zásadnější témata, která ovlivní životy lidí. Je zvláštní, že se jim vyhýbáš a točíš se na poplatcích. Je mi líto, že chodíš k doktrovi tak často, že je pro tebe důležité, aby tam nepřekáželi důchodci. Snad budeš v budoucnu zdravější.

terka řekl(a)...

děkuji za přání:) poplatky bych víc neotvírala, kdybys je nezmínil. // btw pošli odkaz na blog, ať si počtu o tom, jak by čssd spasila svět, kdyby...

Sampis řekl(a)...

už jsem to pochopil. Já to otevřžel tím, že jsem Ti ten argument vnutil. Aha. V tom případě nedoporučuju navštěvovat můj blog.
Mimochodem, nikde jsem nepsal, že by socani spasili svět. Ty mi podsouváš Paroubka jako vůdce, Ty mi podsouváš poplatky jako argument. Znovu mi nezbývá, než Ti popřát, ať si své nadšení vychutnáš do dna.

terka řekl(a)...

věř, že já i většina národa si to vychutnáme // rozhlédni se všude kolem, lidi mají radost // minulou neděli se slavilo hokejové zlato, dnes všichni, se kterými mluvím, slaví volby. tak nebuď nepřející;) čest.

Mod. řekl(a)...

Tak tak, máme radost, no a že nemá radost 35% obyvatelstva, to se nedá nic dělat, je to prostě dost velká menšina:-)

Pokladník řekl(a)...

Politiku jako téma nemám rád. Strany vznikly proto, aby spojovaly lidi, dnes je jen rozdělují. Opravdu bych si přál, aby nadšení Tobě a zbytku republiky vydrželo, ale historie ukazuje, že dlouhého trvní mít nebude. Viz. namátkou situace okolo Sametu a OF, zelených, Obamy... / Spíše mě mrzí obrovské zjednodušení a nekritické přijímání mainstreamu o tom, že pravice je super a levice jsou příživníci... Kdyby to jen bylo tak snadné :-)