pondělí 24. května 2010

what´s gonna happen? utnou nám ropovod a pošlou spoustu fejků Chanel kabelek

    zlato!

... těším se, jak se probudím do pondělního rána, kdy Češi začnou kralovat na hokejovém světovém trůnu. s vlajkou jsem si zaskákala, zafandila, zakřičela a s napětím teď očekávám zánět hlasivek, který jsem před čtyřmi týdny po pěti měsících úspěšně vyléčila. / v murphysu byla skvělá atmosféra, trumpety, vlajky, dresy, hromadné fandění. macmac a zděnda přinesli doutníky, připadala jsem si s tou vlajkou a doutníkem málem jako nějaký papaláš, haha. xxx srdcový team zvítězil. už včera napovídal výsledek mezi německem a ruskou sbornou o tom, že to rusové nebudou mít úplně jednoduché, na druhou stranu kanadě nastříleli pět fíků (byť ten poslední při hře kanady bez brankáře). asi nikdy jsem neviděla až takhle propracovanou českou defenzivu. jediný rus, kterého mi bylo po finále líto, byl pavel dacjuk. je to neskutečnej bojovník, dříč a srdcař. // btw podle jednoho profláklého blogu, kde se dnes řešily fejky "LV" (louise vuittona, kdybyste byli stejně neobeznámeni jako já) a CC (tak to jsem byla úplně v řiti, největší neznalost jako, muhehe), mám pocit, že módní blogerky v době zápasu seděly před šatní skříní a vytvářely další nezměrné kombinace s tričkem a legínama (od dnešního večera frčí nacpat si hlavu do rukávu a na něm mít napsáno "origoš LV ne asi"). téra

ps: taky vám tak pije krev, že češi sledují hokej a fotbal víc než triatlon? checht. to je ironie a reakce na další "skvělý" FB status. brou s kobrou.

2 komentáře :

Alice[[openidhttp://livinginthewonderland.blogspot.com/]] řekl(a)...

ty seš fakt megavtipná....origoš LV ne asi :D :D ještě že nejsem modní blogerka (já jsem totiž sebestředná blogerka!) a včerejší zápas jsem si skvěle užila - taky jsem si pěkně zařvala a nakonec jsem i tancovala radostí :)

terka řekl(a)...

taky se řadím mezi ty sebestředné;) // ten hokej včera, to byla normální pááárty:)