středa 23. června 2010

námořnická čepice

     námořnická čepice

... vím, že je to poměrně malá fotka, ale tu námořnickou čepici je tam snad dobře vidět. je to slečna z ayabrace.blogspot.com. a mně by ta čepice neslušela vůbec o nic méně. čímžto vyhlažuji intenzivní pátrání po námořnické čepici, protože já ji prostě nosit budu!!! // zrovna jsem nakoupila rajčátka a tak a jdu si vařit téměřsváteční oběd a pak vyrážím na prochajdu. to se musí. a mám právě na uších nové zebří náušnice, je to taky awesome. // a mám svoji orchidej. připadám si jako malý princ. ten taky se svojí květinou mluvil. ale moje orchidej není pyšná, moje orchidej je moc krásná, sic tvářící se vznešeně, ale špatné vlastnosti nemá, lol. pěstuji svoji první květinu. a těší mě to. // zase budu vonět mexxem. // a mé dva úlovky ze sekáče za dvacku z minulého týdne upravím. teď si ale nejsem zcela jistá, zda jsem při vyndávání bílých věcí z pračky nenechala to jedno v bubnu pračky, kde se teď pere prádlo tmavé. uvidíme za pár minut. téra

btw horska chata hraje na RFP. mazec. nic to nemění na faktu, že já tam nebudu. ale možná bych mohla přimět mojí sis či čuču, aby se na ně zašly podívat. jejich basák byl chlapec, se kterým jsme si moc rozuměli. to ještě nebyl slavný, když mi posílal cédéčko a nazýval mě baterkou. 

2 komentáře :

K-PAX řekl(a)...

Moc se mi líbí tvůj blog. Píšeš poutavě. Určitě sem zavítám pravidelněji.

Taky chci pogratulovat ke státnicím a zeptat se, co jsi teda vlastně studovala.

Děkuji.

terka řekl(a)...

děkuju, to potěší:) // studovala jsem českou filologii a měli jsme možnost zaměřit se buď na výuku cizinců češtiny nebo na mediální studium, vybrala jsem si modul zaměřený na ta mediální studia.