pondělí 5. července 2010

muži nerozeznají modrou a zelenou...

      kolíčky

... ale o tom to vůbec nebude. // koupila jsem coby svatební dar velké kovové hodiny. znám indiánčin vkus, takže jsem se nesnažila o přespřílišnou modernu, ale sehnala jsem krásný nadčasový kousek. v sobotu jsem ho zabalila a vláčkem se odebrala do skalice, kde jsem místo činu docela rychle našla. mejty už byla v decentně podroušeném stavu, takže jsme se spolu a s marťasem uvelebili venku pod stromem u odpadkového koše, na který jsme si odložili skleničky. škoda, že to nebylo krabicové čůčo, bylo by to takové dost věrohodné. hráli jsme petang. já s "ujem" Ivanem z Bratislavy. indiánka i pepa mají velmi rozvětvené příbuzenstvo, začala jsem se v tom orientovat až večer. ani nevím, jak vlastně vzešel nápad, že vlezeme s matyldou do řeky tak, jak jsme, tedy v sukni, tríču a botách. najednou jsme si prostě plavaly uprostřed řeky oblečené, pak skákaly ze splavu, potápěly se, naházely do vody některého z přítomného osazenstva, pokud teda nešly dobrovolně a snad tři hodiny jsme řádily. ani nevím, kde se v mé prosté hlavince vyrojila před odjezdem na akci myšlenka, že by večer mohlo být chladno, a proto jsem si přibalila ještě džíny, svetřík a mimojiné žabky. xxx poněvadž jsem slíbila macovi, že budu řídit, tak jsem nepila, nicméně nic mi nebránilo v tom, abych tak působila, hehe. taky se ukázalo, že nejvíc skutečně vydrží malé děti a babičky a dědečkové. nicméně my tam utvořili spolek mladých. // mac a káťa se opět nevyhnuli scénám, takže ve dvě už nebylo zbytu a jelo se. škoda, chtěla jsem se jít ještě koupat. macmac mi málem zlomil ve své agresivitě ruku, poněvadž coby opilá osoba potřeboval mít stále pod palcem klíčky od auta, takže kdyby ho zděnda a pepa ode mě doslova neodtrhli, tak mi tu ruku asi zlomil. chrabrý dýdžej ho za to chtěl utopit v řece. přiostřovalo se. lol. když jsem s plným autem nabírala kurz náchod, kolem přehrady si to štrádoval nevěstin tatínek. pepa se k němu přidal a my odjeli. nicméně mi to nedalo a když jsem vykopla doma trojku mac-káťa-nikča, vrátila jsem se pro ně a začali jsme vymýšlet, zda se na mejdan nevrátit a neudělat si afterparty. tak dlouho jsme se rozhodovali, až nás zastavila benga, jenže poněvadž nevěstin tatínek pracoval na kriminálce, nechtěli nic. což mě dost dopálilo, poněvadž mám řidičák pět let a nikdy mě nikdo nezastavil. tak jsem vylezla a sdělila jsem jim tuto informaci, že mě to teda není příjemné, že mi ani nedají dýchnout. sama, ač naprosto střízlivá, jsem tušila, že musím působit strašně nedůvěryhodně, když jsem ve čtvrt na tři ráno oznámila paní policajtové, že se ještě asi pojedeme koupat. nechali mě otočit se do protisměru a s pepou jsme se vrátili na mejdan, který už mejdanem nebyl. ženich pepa ležel doslova v komoře s nožičkama na hoře a už pár hodin nevěděl o světě, indiánka byla unavená a zděnda a vašek se chystali možná koupat. a tak jsme tam seděli v kouřové chodbičce, povídali a v pět to zatáhli.

pátek tomu předcházel "výlet" na dobrošov, kde macmac lítal po louce jako urvaný ze řetězu a volal na nás, že jsme přizdisráči. když oběhal plochu asi o kilometru čtverečném, zarazil se a zjistil, že přitom, kdy tam lítal jako pometlo ztratil klíče od auta i od práce. to jsme se naopak bavili královsky my "přizdisráči". za čtvrt hodiny už měla být tma a my udělali rojnici a klíče teda našli. najednu stranu kdybychom je hledali déle, mac by byla víc potrestán. pak jsme se opalovali na přehradě pod hvězdama, haha a skončili jsme ve skále na mražené kávě. ghana zrovna neproměnila penaltu, OT skončil a šlo se na penalty.

jinak se opět ukázaly mé kvality, hehe. match argentina-německo jsem samozřejmě tipovala ve prospěch germánů. co se týče španělska a paraguaje, přála jsem španělům, ale poté, co předvedli za hru s portugalcema, jsem si říkala, že do semifinále nemůžou projít. prošli. proti němcům jim však nevěřím. 

mám nové plavky, takže se můžu konečně koupat. a nemusím jen v sukni a tríču, hehe. téra

1 komentář :

flamme řekl(a)...

ja mam taky kvality, taky jsem tipovala Nemce, a taky proti nim Spanelum neverim...:)
vypada, ze to rozjizdis ve velkem, tak dobrou zabavu :D