pátek 20. srpna 2010

how don´t make the other people upset?

     peterpan

... ty jo, jsem fakt negramota. neumím maďarsky a čínsky. další jazyky, které na pozicích asistentek jsou třeba občas jako. xxx právě teď jsem takový optimista, dnes jsem odepsala opět na několik inzerátů. někde to dopadne. fakt jo. může za to milá konverzace s "madame starbucks", muhehe. prostě s nejzcestovalejší ženou, co znám, která mi dodala kupu optimismu. protože zrovna dnes jsem opět trošku propadala panice. // dnes jsem měla v plánu jít se zeptat na jednu velmi zajímavou práci, ale... už večer jsem nezvládla ani prvních deset minut filmu čtvrtý druh a usnula jsem. nad ránem jsem měla zimnici a teplotu a celý den mě bolela hlava. takže jsem strávila v posteli, a odpoledne jel mac ze ska z práce do náchoda, tak mě vzal svojí superkárou domů. zítra jedu pomoct sbalit a stěhovat ivanku od expřítele a večer je grilovačka u maca. // měla jsem tuhle chuť na nějaké filmy, poslala jsem badboyovi seznam, co bych si tak asi přála stáhnout. on mě mile překvapil a všechno sehnal... tak jsem se takhle jednou večer uložila, že si vyberu jeden z těch filmů a budeme zírat, že se konečně nebude nudit, páč to ještě neviděl, a on pravil, že všechno stihl zkouknout za dva večery a nic z toho ho nebavilo. hmmm. a to bych řekla, že jsem si nadiktovala dobré filmy!

moc se mi líbil nový post od niky - krásné fotky s úžasnou atmosférou, skvostné šatičky a zmínka o koupi chaty a půdě plné pokladů. možná že jednou moje vnoučata a pravnoučata budou s láskou vzpomínat na svoji (pra)babičku, protože já jsem velká sběratelka všeho a zanechám po sobě půdu věcí. bude tomu věvodit velmi slavná a velká sbírka novinových článků o skocích na lyžích z let 1998-2006, spousta plyšových ovcí, ze kterých se moji zhýčkaní potomci rozkýchají, protože alergie bude tou dobou mnohem mnohem rozsáhlejší než je v době dnešní, no prostě najdou po mně spoustu pokladů. ačkoli se snažím být praktičtější a praktičtější a od loňského stěhování se snažím věci pravidelně třídit a následně darovat či vyhazovat. proto jsem se rozhodla, že do svého pražského podnájmu si nastěhuju dvě matrace na spaní, a v ikee zakoupím věšák na oblečení, prádelník, malý stolek, který mám i zde v pokoji a knihovnu, kterou obdivuji od mé návštěvy eliss v ženevě (sic tvrdí, že je nepraktická a hluboká, ale je krásná a není drahá).

uvařím si hrnek zeleného čaje, abych ještě chvíli vydržela, protože čtu harryho pottera, nalakuju si nehty na nohou, páč to už dlouho zanedbávám a půjdu spát. svým způsobem obdivuju všechny ty fashion slečny, že mají každý den na blogu jinou barvu nehtů. když mám rudé nehty a odlakuju je, můžu deset dní regenerovat, než si je můžu nalakovat znovu jiným než zpevňujícím lakem. // taky čím jsem starší, tím méně se maluju. jen decentní kapku make-upu, abych sjednotila pleť a tenké oční linky a štráduju si to ven. dnes po dlouhé době jsem měla trochu chuti na něco výrazného, tak jsem si vzala na krk gepardí růžové megakorále, což byl můj první irský úlovek minulý rok v new looku. ve slepách asi za půl eura. // musela jsem se smát, protože mi jedna má kamarádka řekla toto: jsem si vždycky vybírala nezadaný kamarádky, aby na mě měly čas a nezanedbávaly mě, a teď nevím, co mám dělat, protože na mě nebudeš mít čas. to neřekla s lehkým úsměvem a ironicky myšleno. ona to pravila zcela vážně! já, která se na návštěvu kavárny, restaurace, baru... čekoholiv nenechám téměř nikdy přemlouvat, občas když se mi někdo ozve, tak už tam chvíli sedím, ... no prostě jsem si zase už postoosmdesátéčtvrté řekla dylinka.

zase post o ničem. nic nového jsem si nekoupila, nemám žádný nový lak na nehty, doba trajdám v džínách a tríču a ne v šatech (některé články mi přijdou fakt nejvíc mega na zasmání se) a je mi fajn. // nějaké tipy na dobré filmy? či knížky?

jo a edgar davids se vrací do velkého fotbalu. bude hrát druhou anglickou ligu za crystal palace. takže chápete, jaký team mám teď ráda? téra

Žádné komentáře :