pondělí 13. září 2010

čas změn - tak tohle je můj život

      chelsea fc

tak si asi tak sto let přeju, aby se acs dostala do ligy mistrů a do skupiny měla nalosovanou londýnskou chels. trotlíci prohrajou se žilinou a mně zůstanou oči pro pláč. jenže... já byla natolik pitomá, že jsem si ani nepohlídala losování skupin ligy mistrů, a tak jsem se až minulý týden pídila po tom, koho má žilina ve skupině. táta mi v žertu odpověděl, že přece chels. brala jsem to jako vtípek. a pak jsem zjistila, že sen se stal skutečností a že chelsea bude hrát tady ve střední evropě. další děsící fakt byl ten, že lístky stojí kolem deseti tisíc. další rána. pak jsem teda začala hledat ne internetu a zjistila jsem, že nejlevnější lístky stojí už padesát éček. a žilina hlásí VYPRODÁNO!!!! málem jsem se rozbrečela. protože i když se topím v osobní finanční krizi jak sviňa, na tohle bych klidně vyloupila nějakou banku. brek. 

co se týká nhl, asi půjdu v nedělním zápase stepovat před arénu a shánět lístek za pěti kilo, jako se nakonec prodával na zápas rangers s tampou, páč o to přílišný zájem nebyl.

sedím v praze v jednom baru připíchlá na wifi. práce teda cajk. ve středu nastupuju. hledáme tu bydlení. máme tu s jitkou otevřenou malou kancelář, haha. 

včera na mě padla tak jako po 6598208891té za poslední tři měsíce depréze jak svaň, že jo. páč člověk vystuduje vejšku, mluví plynule anglicky, umí obstojně s kompem, má za sebou roční praxi v administrativě, šest let psaní o skocích na lyžích, různých pokoutných džobů, které se dají směle v životopise publikovat, a jdu dělat operátorku call centra. škoda, že jsem si v posledním ročníku školy nestihla udělat pětiletou praxi, no. a tak jsem tak včera ležela, zírala do stropu a nebylo mi vůbec do skoku, vlastně ani do žádného jiného pohybu naznačujícímu byť jen převalení z boku na bok. takže teď vás budu všechny terorizovat po telefonu a vnucovat vám jeden super tarif a tak. a běda vám, komu se dovolám, a nepodepíše smlouvu! potřebuju prachy jako. abych si mohla koupit tu super knihovnu a dovolit si podnájem v té super prvorepublikové vile, který se mi tolik zamlouvá. téra

 

Žádné komentáře :