čtvrtek 9. září 2010

co se stalo

      musicalinstruments

      traVelling

minulý týden jsem se rozhodla k zcela nečekanému kroku. že doma být nechci a jsem ochotná jít se svými už tak vcelku nízkými požadavkami dolů. poslala jsem životopis do prvního call centra a hned se mi ozvali. budu si u toho hledat práci dál, ale nic nedělání mě už vskutku nebaví, peníze potřebuju jako sůl a je podzim, že jo! to už jsem měla v plánu pracovat. v ten samý den se mi ozvala jedna jazyková škola, a tak jsem si domluvila, že se v týdnu ukážu v praze, v pondělí v té jazykovce a ve středu v call centru. weekend jsem si náležitě užila. indiánka slavila sedmadvacet, upekla jsem jí dvoubarevný dort. sic jsem prvně zamýšlela marcipánové veledílo, ale vzpomněla jsem si pozdě. v pátek jsme já+zděnda+ivanka obšťastnili svoji návštěvou arkanu, byla jsem obdarována suvenýrem z mallorcy, a tak. v sobotu nám nepřálo počasí, a tak se grilování u indiánky zrušilo a vyměnilo za hospodský lokál. hodně se vzpomínalo a celkově to bylo moc hezký. xxx v pondělí jsem vyrazila do prahy. a zklamání přišlo záhy. callanova metoda, resp. direct method for english, která z callanovy metody vychází, mě absolutně neoslovila. sic pro studenty je určitě velmi efektivní, mám pocit, že lektora to nikam v podstatě neposouvá. a tak jsem o tom přemýšlela a rozhodla se, že tohle určitě ne. 

následoval přesun na anděl, opět káva v mc a wifi a pak přesun na čm, kde mě vyzvedla sestřenka s hobitem ondrou a vyrazili jsme z prahy směr jejich obydlí. úterý byl day off, kdy jsem si užívala vesnice, lol (nemyslím to pejorativně, protože se mi to tuze líbilo). odpoledne dorazil ríša a jelo se do ouval na whisku, presso, zázvorového tonica a cheesecake. večer hra česko a fotbal, kde češi přestříleli litevce naprosto suverénně, akorát neskórovali, což se hráčům z litvy podařilo, a tak jsme první kvalifikační záps prohráli. nicméně věřím v dobré zítřky. je to jen první zápas!!! a to se říkalo, že olomouc je málem svaté místo, kde češti neprohrávají. 

ve středu ráno jsem měla sraz na čm s jitkou, objevily jsme fajn bar v revoluční, kde jsme pirátily na wifi, pily kofolu a pak vyrazily za prací. vypadá to dobře. prošla jsem všeobecným testem i tím psycho, kde mě neshledali raplem a v pondělí jedu na školení. když to všechno dopadne dobře, příští týden si budu hledat bydlení v praze. // nejvíc jsem se těšila, až v buse zavřu oči a probudím se až v čska u badboye. dorazil za náma na skok zděnda, a pak jsem docela fest usnula.

btw se hodně teď všude objevují ty vysoké kozačky nad kolena a výš. a já vím, kdo je průkopníkem! žádný módní návrhář, žádná fashionblogerka! ale ZDĚNDA!!! jsme šli na houby a on je měl na sobě. až do třísel. ty rybářské. a nevypadaly o moc hůř než ty fashion, hehe. // zítra asi poslední letošní grilování. téra

Žádné komentáře :