středa 13. října 2010

...

vždycky jsem si myslívala, že všechno se děje pro něco. neděje! děje se to maximálně pro to, abych asi seděla někde v Liedlu za kasou. jistě, i to je fajn práce. škoda, že jsem zabíjela roky na vejšce. téra

4 komentáře :

flamme řekl(a)...

neklesej na mysli, vsechno se deje pro neco, akorat obcas chvili trva, nez se to projevi

dewberry řekl(a)...

ou, tak tohle je drsný.

víš, co jsem si říkala, když jsem v květnu šla na státnice z politologie, pršelo a mně se nikam nechtělo? že je přece mnohem lepší jít ke státnicím než jít do práce do Lidlu za kasu.
ale teď koukám, že se to klidně může stát i po těch státnicích a to vůbec není dobrý :(
držím palce, ať odtamtud budeš moci co nejdřív vypadnout.

terka řekl(a)...

@flamme: vzala jsem si k srdci to, co jsi mi napsala pod minulým postem... abych se tou pojišťováckou pozicí úplně neodchýlila od své cesty. tím bych se odchýlila naprosto. to nechávám plavat. Liedl nebo podobný market beru jako přechodnou brigádu. třeba se i tohle skutečně děje proto, že mě na konci něco důležitého čeká.

@dee: taky jsem si vždycky, když už jsem toho měla nad prací či učením do školy dost, říkala, že je to pořád lepší než jakákoliv \"podřadná\" práce v marketu... připadá mi, že ty roky studia byly naprosto zbytečné.

jana[[openidhttp://my-antihero.blogspot.com/]] řekl(a)...

zadne studium NIKDE ti nezajisti automaticky dobrou praci. Je to vsechno souhra nahod a taky hodne social networking. Pokud je ti \'osudem\' byt v Lidlu, asi je to proto, ze tam potkas nekoho, kdo ti da lepsi praci.

No hlavne - uplne nejtezsi je hledani prace po skole. Mela bys to CV postavit na vsech tech super brigadach a pracovnich zkusenostech, kde jsi mela stesti na lidi.

Nerikala jsi, zes mohla byt v jazykovce, ale nesedla ti metoda, kterou tam pro vyuku pouzivali?

NEVERIM, ze nejake regionalni noviny neprivitaji nekoho tak sbehleho ve sportovnim zpravodajstvi a jmenech, jako jsi ty. Nemusi to byt stylem zamestnanec/zamestnavatel.

Vim, ze se snazis a delas co muzes. Ze chces pracovat atd. Myslim, ze je bezne s tim hledanim zapasit pul roku. Vlastne i ja jsem to tak mela (nemam teda vysku a tenkrat jeste ani nebyl internet haha). To o sobe pisu jen proto, ze ted zpetne, kdyz vidim sve CV, jsem rada i za tu prvni praci, ktera to vsechno odstartovala.

Takze pripravit se ke startu, pozor, ....