neděle 19. prosince 2010

can you understand me?

      sova

za chvíli vyrážím pro stromeček a odpoledne budeme zdobit. myslíte si, že je brzy? já teda ne! za prvé máme tu jeden kout obývacího pokoje volný, pořád v něm stojí pár beden od stěhování a časem tam přijde ještě jedna sedačka, takže toho chceme využít hned. a za druhé, ráno zase frčím do prahy, návrat ve středu večer a ve čtvrtek už příliš času nebude. no a za třetí, proč si neudělat vánoční atmosféru dřív, aha? poslední roky jsem stromeček nezdobila, příliš mě to už nebavilo. klidně mi za to šlápněte na nohu. je pravda, že neznám nikoho, kdo by se do zdobení stromku nehrnul. můj první stromek mimo mé první opravdové bydliště. to jest bez padres.

strávila jsem tento týden opět v praze. náplň seminářů byla fajn, lektoři byli fajn, ale začínaly jsme s bárbí trpět decentně ponorkou. což, samy sebe navzájem zvládáme, ale lezli nám na nervy ostatní. a myslím si, že okolí si o nás musí myslet, že opravdu nejsme nejinteligentnější a nejlepší, jak o sobě schválně říkáme, ale že jsme úplně normálně od přírody pitomé.

přemýšlím o dodatečném vánočním dárku pro badboye, a to lístky na fotbal acs vs. liverpool. uvidíme, jak na tom budeme v lednu finančně. ale řekla bych, že tohle bude největší sparťanský trhák a taky ostuda. a obávám se, že mé anglické srdce by šlo plesat mezi příznivce live a bb by strávil devadesát minut zápasu mezi těma oslíkama, co už nemůžou křičet rasistické pokřiky, neboť bony a kweuke jsou jediní exekutoři v teamu, kteří svými góly popravují soupeře. no uvidíme, že jo.

pokoupila jsem v praze nějaké dárky, mně se moc líbí, tak doufám, že budou i ostatním. nejroztomilejší dárek mám pro svoji sis a pro malého nenarozeného rybáře. což mi připomíná, jak jsem včera šla na poštu pro router a potkala jsem maca na hlavní třídě, tak mě pozval na kafe, a večer jsme se sešli v takovém velmi zajímavém a řekla bych i netradičním složení v arkaně, kam přišel i rybář v bříšku. nakonec jsme tam strávili čtyři a půl hodiny a doma pak padli jako podťatý.

včera jsem byla s našima na obědě v pizzerii, páč bb byl v práci a já byla ušetřena kuchyňských kratochvílí nazývajícími se vaření. měla jsem nejluxusnější špenátovou polévku, kterou musím bezpodmínečně vyzkoušet! // přečetla jsem důkazy mého života od markéty hejkalové. bylo to tak neskutečně čtivé, že jsem to za dva dny měla přečtené. teď čtu paralelně na sicílii a mrtvorozená eliška frankensteinnová. doufám, že pan ježíš na mě s nějakou knihou vzpomene.

jo a minulou sobotu mi bb koupil nové botky v deichmannovi, v pátek ve vlaku se mi rozlepily, a ještě ten den mi vrátili kačky. tak mám v podstatě stejné boty, které mi darovala bárbí, páč jí jsou velké, ale jako štve mě to, páč ty od bb byly pohodlné jako bačkůrky. grrrrrr. // no tak já pádím do města pro stromeček, pak mi přijde na návštěvu lišák, a navečer sis. zítra praha, chjo. téra

Žádné komentáře :