neděle 12. prosince 2010

it´s not time to do anything proper

posledních x dní bylo náročných. v pondělí se mi ulevilo. a pak už jsem se jen školila. pokoupila nějaké dárky v praze, zničila střevíce, hotelovou koupelnu barvou na vlasy, odpískala ikeu a dokodrcala se v pátek konečně zase domů. trošku strachu. badboy mě už dávno připravil na to, že není zrovna milovníkem domácích prací, resp. mytí nádobí a stlaní postele. připadala jsem si jako v jiříkově vidění. po té, co jsme pomohli s bb odtáhnout bárbí do čtvrtého poschodí kufr a dvě tašky a dorazili domů, jedno oko nevěřilo druhému. umyto, ustláno, vytřeno. prostě paráda. nastěhovala jsem si na weekend dorotku, páč bb měl zrovna v práci noční, tak abych nesdílela lože sama. můj nebohý roztomilý westík si však asi weekend takhle nepředstavoval. připadala mi taková ustejskaná.

včera jsme se vydali s dorotkou na vodítku a bb až téměř k hranicím, páč jsme chtěli do jysku, kde bylyi velmi dogs friendly, páč i když bylo na dveřích, že psi teda ne, paní prodavačka se zadívala na dorotku, jak způsobně sedí přede dveřmi a řekla, ať si ji vezmeme s sebou. vybrali jsme si nejvíc nejhezčí dloooouuuhé vínové závěsy do ložnice. už nám chybí jen jeden ikeácký lustr a záclona do kuchyně. a vánoční stromeček. // domácí hospodyňka se činila. jako poprvé jsem v novém doma prala. a jsem nejlepčí prostě.

včéra večer jsem vyrazila mezi lid se zděndíkem a mildou, páč bb šel opět do práce. sotva jsem dopila presso, mastili jsme s klukama k nám domů, páč ve mně hlodal červík pochybností, zda ta téměř papírová lampa z ikei nemůže chytnout, když jsem ji nechala dorotce rozsvícenou. přeblikla jsem světla a šla vesele zírat do skály na to, jak páni hrají ruletu. ve třičtvrtě na jednu jsem byla doma, a do dvou si četla. čtu skvělou knihu důkazy mého života. hodně čtivé a chytlavé.

přemýšlím o dvd děti z bullerbynu, co mají v levných knihách za hubičku. // konečně jsem si koupila velmi epesní džíny, k tomu velká mašle v podobě prstenu, dvoje náušnice, bílé volné tríčo, jaké jsem přesně chtěla, a nové botky samochodky. ty mi teda koupil bb při našem včerejším dobrodružném trípku za závěsama.

chelsea to teď nějak nejde, je čtvrtá, byť s pouhou jednobodovou ztrátou, ale nějak se mi to nelíbí. před ní gunners, mancity a manutd. téra

Žádné komentáře :