neděle 9. ledna 2011

je obleva, přijde jaro

pppppp

tak jsem si myslela, jak to silné nachlazení, se kterým už týden žiju a zároveň bojuju, přes weekend vyženu z těla ven zevlingem. je neděle večer, mně duní v hlavě, je mi zima, teče mi z nosu a mám velmi sexy mužný hlas, hehe. weekend to byl ve skutečnosti takový o ničem. badboy chodil do práce na noční, takže mě tu v pátek večer zanechal, v sobotu ráno přilehnul a prospal půl dne. včera jsme se vypravili do jysku, že okoukneme komody. po odzdobení stromečku nám tu vznikl vskutku prázdný roh, kam by se nějaká fešná komoda hodila, a navíc bych potřebovala úložný prostor na tríča. jenže v jysku nic moc. konečně jsme si pořídili sušák na prádlo. nakoukla jsem do takka a deichmana na slevy, ale nic mě kromě koženkových tenisek nezaujalo. sic je obleva, ve vzduchu voní jaro (bez ironie), ale obávám se, že 9. ledna se na jaro zatím těším předčasně a případná koupě tenisek by byla stejně zhacena brzkým sněhovým popraškem. // odpoledne jsem dala kávu s renatkou v secesním beránku. bože, jak dlouho jsme se neviděly?

večer jsem opět osiřela, chtěla se trošku věnovat kultůře, a tak jsem si pustila v minulém článku zmiňované české nebe. pohnula jsem trošku s coco chanel. čte se to hezky. a projela si pár otázek k certifikaci. tentokráte badboy spal snad ještě déle, já mu docela zdatně sekundovala, stihli jsme společnou výpravu do supermarketu za potravou, a pak už zase odfrčel, protože dnes holt dvanáctka. společnost mi chvíli dělala blonďatá bárbí, prostříhala mi vlasy. můj prvotní nápad, když jsem viděla množství porostu, který si povaloval po parketách, byl, že to všechno nechám na novinách badboyovi se vzkazem, že ježek mi taky moc sluší. (přeháním, mám to jen skvěle prostříhané, délka zůstává stále pod ramena, ale jeho by to mohlo vyděsit) nakonec jsem od toho upustila, aby čtyři dny nežil ve strachu.

sbalila jsem si kufr a ráno tradá zase do prahy. těší mě sna jedině to, že je to naposledy. že je to bude různorodé. že je to jen do čtvrtka. a že ve čtvrtek končíme fakt brzy. // asi mrknu i do obchodů. a mám jinak v plánu studovat, přečíst haruki murakamiho a nepříliš se unavit.

roman koudelka v harrachově v letech na 3. místě. fantastický!!! mrzí mě (ne)forma tondy hájka. letec, kterému to letos nelétá.

jdu se zateplit do vany, a pak pod peřinu. // music pro dnešní den - 3 Doors Down. téra

2 komentáře :

lední brtník řekl(a)...

hej, pražáku, nevyskakuj si.
všude jinde je povoleno solit, a v té kašobřečce by občan ani brtník tlapku nesmočil. už aby přitáhlo jaro, a spláchlo sebou všechny přemýšlivé zastupitelstva do moře.

terka řekl(a)...

to oslovení Pražáku mi, milý brtníku, příliš nelichotí, jsem děvčice východočeského kraje trávící školící týdny v matce stověžaté, tentokráte však již naposledy. a chci pořádnej jarní nářez už:)