úterý 18. ledna 2011

likvidace všech tajemství

jakože prostě nejlepčí barney!:XDDDD to mě tak za poslední dobu asi nejvíc rozesmálo. včera jsem návštěvovala u bárbí, a tak jsme si to pouštěly několikrát a pořád se tomu chechtaly, protože je někdo geniálnější? // já teda jinak zatím sjíždím 5. sérii, protože prostě tak. // ale bylo to včera brý, páč už jsem odcházela a mezi dveřma jsme s b. rozebíraly ještě asi půl hodiny naší práci, pak mi ještě znovu zastříhávala vlasy, a až poté jsem si to odlifrovala domů.

v neděli u mě byla indiánka a mejty, chvíli i martin. a tak to byla téměř po letech sešlost našeho středoškolského trojlístku. mám zase vybavenější domácnost a jsem ještě větší ovčí královna. a taky taková domácí služtička, a fakt mně to občas pije krev.

manutd remizoval s tottenhamem, což se mi dost hodilo, páč blues tak popolezli o příčku výš. a štve mě, že utd jsou byť o skóre před city. xxx řepka vydal knihu. nemůžu to doma moc ventilovat před sparťanem, ale už teď se tomu směju. plivací mašina aká velký spisovatel. všechny zajímá, jak opil vodkou batistutu. někteří ať raději zůstanou pouze u toho fotbalu. stereotypy. vím.

po půl roce jsem si vyzvedla svoji velkou primark tašku z opravy. jsem na ni trošku zapomněla. a byla jsem rozhodnutá, že pokud bych měla zaplatit za opravu víc jak dvě kila, tak ji tam nechám, páč stála asi osm euro. oprava byla levňoučká, ale taky to tak vypadá. tak ji nosím alespoň na lymfo, když do ní potřebuju nacpat horu obvazů, reflexů, epoch, knih a věcí, které mi tam zpříjemní to polehávání v lymfevénu.

včera snad vyřešeny další velké starosti. pak cesta do čska. badboyova mamuška slavila b-day. // matura čtvrtý v sapporu. na to konto se mi dnes zdál sen, že jsem jela dělat aupair do japonska.

dnes mě čeká ještě nákup, přehrabování se v papírech, třídění. a zítra jednodenní školení v čska. // a taky mám v hlavě inovaci koupelny. přeci jen do pronájmu nechci moc investovat, ale i tak mám nějakou vizi. taky mám vizi co se týče stěn, ale to by NĚKDO musel odstěhovat tu hroznou postel, co stojí opřená o stěnu v ložnici. a toho se bohdá nedočkám.

a teď tu zkoukám, co je to ta žlučníková dieta, páč jsem ráno byla na ultrazvuku. jeden doktor mi říká operace teď hned, obvoďák mi říká počkáme. takže budu upravovat jídelníček. razantně. nastane v něm PRAVIDELNÁ revoluce. téra

Žádné komentáře :