pondělí 24. ledna 2011

monday afternoon

objevila jsem blog agnes a luka, a přijde mi to hrozně roztomilé, když pár spolu bloguje, v podstatě i nezávisle na sobě na jedné stránce. jde o to mít sofistikovaného přítele. a to já nemám. když jsem se o tomhle milém počinu AaL zmínila, zeptal se mě, zda by si tam mohl fotit břicho, kdybychom si něco takového založili. a navíc nejsem si jistá, že by obecenstvo ocenilo fotky půllitrů a znaků acs mého pravěkého druha. ale já fakt nechodím s pitomcem!  jen je to takovej neintelektuálskej chlap. má rád auta, jaksi taksi, rybičky 48, acs, blbý komedie, bílou čokoládu, čaj s mlíkem (to mi přijde velmi unusual a sexy, hehe), je drzej a má krásný ruce.

vařím si brokolici. poněvadž oběd = kuskus s brokolicí a kukuřičkou. // cesta do knihovny. mrk na zimní botky. konvice s čajem. a chytání lelků v podobě učení, čtení, zírání. // dnes jsem udělala takovou jednu velmi tajnou věc. která nejspíš stejně nevyjde. ale bylo by mi líto neudělat ji. ať žijí pracovní portály. téra

6 komentářů :

Frenchie řekl(a)...

to mě pobavilo: zeptal se mě, zda by si tam mohl fotit břicho :D

dewberry řekl(a)...

můj chlap je taky nesofistikovaný a vůbec mi to nevadí...mám pocit, že ve výsledku by mě sofistikovaný přítel spíš štval :)

terka řekl(a)...

@Frenchie: má občas takové divné dotazy:XDDDD

@Dee: už, už jsem si myslela, že jsem jediná vysokoškolačka, která má nesofistikovaného přítele, a zda to není až podezřelé:) zvykla jsem si na fakt, že s ním nerozeberu nic ohledně slovanských jazyků, ale zase s ním dost dobře proberu fotbal:XDDD

Alice[[openidhttp://livinginthewonderland.blogspot.com/]] řekl(a)...

Terko ten popis tvého drahého je úžasný... :) někdy si taky tak trochu připadám - ale můj drahouš má rád it a ne fotbal :D a A&L jsou fakt úžasný :)

terka řekl(a)...

Alice, ale IT je velmi sofistikovaný obor:) alespoň se určitě směje u IT Crowd. ten můj na to zírá, ani jednou nepovytáhne koutky, já se u toho řežu smíchy, a on pak praví \"a to měla být jako legrace?\". tak ho pohladím a řeknu mu, že neměla, jen že já se blbě směju, a že fotbal je rozhodn lepší:XDDDDD // muži jsou prostě zvláštní živočišný druh:) až na Lukeho! protože chlap, který bloguje se svojí slečnou, je totální kousek!:)

dewberry řekl(a)...

Terko, já jsem ani nikdy pořádně žádnýho vysokoškoláka neměla - teď o víkendu mě napadlo, že jsem nikdy nezažila, že by na mě ten druhej neměl čas, protože se musí učit :). tahle \"výmluva\" je jen moje.