sobota 29. ledna 2011

zabte mě, ale Carrie Bradshaw je čůza

při filmu sex ve městě před více než dvěma lety jsem se bavila. šla jsem do kina s tím, že jsem neměla žádná očekávání, protože jsem nikdy neviděla jediný díl tohoto seriálu. všude se pouze psalo o sarah jessice parker jakožto hlavní představitelce - carrie bradshaw (jmenujse vůbec tak?). že bych vískala nějak zvlášť nad garderobou hlavních představitelek, to snad ani ne, ale ten film mi přišel milej, byt spisovatelky carrie útulnej a ženskej. o co ve filmu šlo, to už nevím. ale pamatuju si, že mě ten film nijak neurazil. dnes nastal čas na to, že se v klidku kouknu na sex ve městě 2. dojem z první hodiny, kterou jsem odkoukala? carrie je protivná snobská čůza, která neustále buzeruje biga. navíc hlas hlavní představitelky je mi krajně nepříjemný. baví mě samantha a vlastně zbytek dívčího osazenstva. carrie je ženská s figurou jako laň, jen by jí někdo měl říct, že jí už není pětadvacet. je ze mě pěkná kritička, co? jen mám zatím z toho filmu pocit, že by té ženské měl někdo dát pár facek, aby se probrala.

dnešní den je velmi smutný! můj mobil odešel do věčných lovišť. no... pomohl tomu badboy, když převrhnul hrnek čaje s mlékem sladkého jako cumel na stolku, kde můj mobil ležel. dobře, moje staroučká nokia už nebyla žádné dělo, podepsal se na ní zub času, ale při příchodu smsky bečela jako ovečka, a vůbec byla milá. a je mi jedno, že nebyla hezká, brek. teď se snažím skámošit se samsungem. takovým tím pofidérním, který má asi tak tři funkce a dával ho t-mobile za korunu. jen se mi tu tak povaloval, a dnes se dostal ke slovu. leknu se kdykoliv mi přijde textovka.

odpoledne jsme vyrazily s bárbí na podpatkách do pizzerie. horké mango s hřebíčkem je teď můj nový top nápoj!!! nebylo mi dnes moc hej, ale s bárbí jsme se nasmály, ta holka mě namotivovala, zvedla náladu, a pak jsme to přes billu, kam jsem šla pro česnek, a ona pro brusinky, vzaly domů. studium, cestování, motivování se, to mi zvedá jen při tom pomyšlení náladu.

povedl se mi úžasnej špenát!!! fakt krásnej, jemnej, mňam!!! přikládám to tomu, že jsem jako základ pod cibulku nepoužila olej, ale máslo. slíbila jsem bárbí, že může přijít koukat, až budu badboyovi dělat svíčkovou. a taky... zítra si objednáváme z netu ubrousky s různými motivy, chci si zútulnit byt. vlastním způsobem. téra

3 komentáře :

Frenchie řekl(a)...

Haha, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo nemá rád Sex ve městě :D

Frenchie řekl(a)...

a hoď sem odkaz na tu stránku odkud budeš objednávat ubrousky ;) si pamatuju, jak jsem byla uchvácená z jednoho obchodu kousek od východu z metra Leicester Square, kde měli papírový kapesníky s různýma motivama. Jo, tady se jich pár taky dá sehnat, ale tam.. to byl výběr! Ještě ted z toho mam motýlky v břiše :D

terka řekl(a)...

Frenchie, tohle je ten odkaz, ze kterého budeme s kamarádkou objednávat:
http://www.ubrousky-eshop.cz...33cm

Sex ve městě 2 mě nějak nezaujal. Carrie vypadá jako transexuál a v první půli filmu je na facku.