neděle 31. srpna 2014

why not indeed?

poslední prázdninový den. takový divný pocit v břuchu. akoli mně pokračuje volno téměř i zítra. rozjezd je první zářijový týden vždy opravdu pomaloučký. a tak pondělní kurzy začínají regulérně až příští týden, a zítra jedu učit kurz, který učím prázdniny-neprázdniny. // dnes jsem si dala vydatný spánek téměř do oběda. a pak jsem se vrhla na pokračování velkého úklidu. včera jsem vyleštila koupelnu i záchod. dnes jsem vyndala naprosto všechno ze špajzky. vymyla dózy, sestavila nové krabice, všude vymetla a vytřela. trošku, resp. trošku dost, jsme zpacifikovali s badboyem chodbu, spoustu věcí "ve vejměnku" jsme vyházeli, případně odlifrovali do úschovného horního patra. badboy pak vyměnil pár zbývajících starých vypínačů za nové. a školní rok může začít. za poslední týden jsem vyprala všechna povlečení, co doma máme, ručníky, utěrky, koberečky, psí deku v pelíšku, tenisky a téměř veškerou garderobu. do každé skříně/prádelníku/regálu, kde kousek nějakého šatstva je, položila voňavé mýdlo nebo pytlíček s levandulí. doma je prostě krásně. mě dnes čeká filmovo/seriálový večer zakončený knihou. not bad. téra

2 komentáře :

Magee řekl(a)...

My uz konecne bydlime, takze v prubehu tydne taky pomalu uklizim skrin, tridim a likviduju obleceni co jsem nenosila a nosit uz nebudu. Ja jako vuni pouzivam vosky od Yankee candle, v aromalampe nic moc, ale takhle super.

téra řekl(a)...

Na kolik ten vosk od Yankee vyjde? připadá mi to hrozně drahé všechno na to, abych to dala do skříně. ale věřím, že to musí nádherně provonět :) // nezačneš zase blogovat, ať vím, jak se máš a jak bydlíte? :)