úterý 11. listopadu 2014

true story!

od teď to tu bude jen roztomiloučké, kočičkové, broučkové a miloučké. protože psát svůj deník na internetu je za trest. že o něm někteří moji blízcí vědí, ok. nemluvíme o tom. i moji přátelé vesměs vědí, že si už spoustu let píšu zápisky svého života, ale nikdy jsem nikomu odkaz nedala. neříkám, kde píšu, jak píšu. ani moji nejbližší přátelé či badboy odkaz neznají. ale že si někdo, komu jakž takž věřím, sedne k mému ntb, který mu nabídnu, aby mohl zkouknout svůj fb, když je u nás na návštěvě, vystalkuje mě, tzn. projede mi záložky, aby se dostal na tuhle stránku a pak používá tohle psaní proti mně. resp. mi vzkazuje, co mám smazat, to je vrchol drzosti. takže jediné, co můžu napsat  BĚŽ SE LÉČIT! stihomanství, stalkerství, chorobná žárlivost a patologické lhaní je nemoc! that´s all! téra

6 komentářů :

Anonymní řekl(a)...

To si dela ta dotycna osoba pr.edl? Je mi zle z takovych lidi, z takoveho chovani. Takove lidi ze zivota mazu, jelikoz jsou krivaci a krivakama zustanou;( Mrzi me to kocko. Petra J.

Anonymní řekl(a)...

Peto,bohuzel.u me skoncila! // btw pocitam po Novem roce s Tvoji navstevou :-) Terka

Anonymní řekl(a)...

Dobre si udelala, nezni asi jako spravna odpoved... Ale vis jak to myslim...To vis ze jo. Ja s tim taky pocitam. Uz naklepavej perinky;) Po novem roce jsem tam u Vas jako na koni!

Magee řekl(a)...

To je mazec, nektery lidi... jsou fakt divny.

téra řekl(a)...

Magee, kde máš blog? ;)

Magee řekl(a)...

Teri, jen male upravy, pak budu zpet ;)