středa 3. prosince 2014

what am I reading?

honestly. mám méně času na čtení, než bych si přála a kupu skvělých knih na mě mrká z kupičky, která už mi nejde ani zařadit do mojí knihovny. městské knihovně se už vyhýbám obloukem. tedy pokud tam zrovna nejdu učit, protože bych se opět zásobila nepřeberným množstvím a zkrátka není čas. kupodivu stále nejsem ve skluzu. dala jsem si předsevzetí přečíst za rok alespoň padesát dva knih. do konce roku jsou čtyři týdny, a já mám přečtených 51 knih!!! tzn. letos to dám. čtu svoji prvotinu od jo nesbo sněhulák. už jsem to tu zmiňovala před pár týdny. nejdřív jsem se nemohla začíst, a teď, když bych u toho nejraději seděla pořád, nemám zase moc času. proto jsem docela spokojená, že mám teď na celý zítřek nachystané učení, nevstávám brzy a chci číst. chvílemi je to tak napínavé, že málem nedýchám a chodím kontrolovat, zda máme pečlivě zavřeno a zda jsou zatažené závěsy, a pak se zase tak trošku nudím. ale když už si říkám what? přijde pak zase něco napínavého a mě to zase vtáhne. už vím, že k vánocům dostanu opět murakamiho, kterého jsem si u mamuš objednala, tak se moc těším. a ještě bych určitě ráda přečetla od ireny douskové medvědí tanec, který se zabývá posledními měsíci života spisovatele jaroslava haška. koupila jsem ji taťkovi k vánocům, a než ji daruji, musím ji přeci zhodnotit. lol. nicméně miluji od douskové všechno, takže nečekám žádné zklamání. 

po minulém týdnu, kdy jsem padala doslova na hubu, se tenhle týden cítím dobře. a to navzdory velmi solidní námrazy v pondělí a úterý. v pondělí jsem tomu "ujela", deset minut po mém šnečím průjezdu zavřela policie silnici a auta stály několik hodin. já se naštěstí dostala do našeho města. v úterý ráno jsem téměř pětadvacet minut odmražovala čelní sklo. budu si na to muset pořídit sprej. // zítra velká sešlost nás tří. výběr cukroví, které budeme péct, seznam surovin, předání nákupního lístku nejspíš lišce. a v neděli vyšlu badboye k davidovi a my budeme užívat vánoční atmošku a péct u nás v kuchyni. // dnes po pěti týdnech martina. skvělá to hodinka a půl. // čekám na  šaty z ebaye. dorazí mi do dvou týdnů? kdyžtak to jistí primark. haha. téra

3 komentáře :

Aranel řekl(a)...

a já už ho mááááám, chachá :) obě nové knížky.

Aranel řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
téra řekl(a)...

dostala jsem v knihkupectví Dobrovský katalog knih a Murakami tam toho měl víc, ale já mám ráda trošku to psycho, a ne když brousí do fantasy, takže už jsem začala eliminovat, co od něho čtu :) ale těším se na něj, to jo!