pondělí 26. ledna 2015

so bad day. nebo ne?

nějaká přetažená jsem. a tím pádem hrozně protivná. // už ráno jsem nijak nevýskala. jezdím někam, kde nesmím zadávat úkoly, přicházet s ničím novým. a tak se prý za šest let nikam neposunuli. a asi ani nikam neposunou. dnes mě zkrátka asi štvou lidi. protože jsem pak jela do lídlu a těch lidí v pondělí dopoledne. a na finančák. a zase těch lidí. a doma jsem si jen stahovala aplikace do tabletu a chystala si nějaké věci. a pak prokrastinovala. což vlastně nenávidím. pak taková fajn hodina, ale mně se chtělo hrozně spát. a pak děti. a všechny zívaly. a já a taky. a nechápu některé rodiče. dítko přišlo na angličtinu s tabletem. říkám mamince, proč ho jako má s sebou. no protože ho přece nosí všude. dobře, ale nebude ho při hodině používat a mít zapnutý. no ale ona ho zapnutý přeci má. řekla jsem vypnout, odložit a nedovolila jsem. a pak mám v učebně koberec. děti se přezouvat sice nemusí, ale rodiče o koberci vědí a předpokládám, že když tam chodíme v botech, tak ale budou dohlížet na to, v jakém stavu ty boty mají. dnes mi tam holčička nakráčela v zahnojených botech od bláta, okopala je po koberci a my už neměli kde sedět - sedáváme v kroužku na zemi. pak jsem teda měla jednu neskutečně fajn hodinu, což mi vlilo do žil zase spoustu energie. jen teda do momentu, kdy jsem ještě jela pro pečivo, a u nás před domem byl zase usalašený cikánský páreček a on si balil brko. a ještě na mě zkoušel hovořit! v albertu byla podobná směska lidí, do toho na mě hovořila prodavačka, dvakrát jsem zvedala zvonící telefon a nakonec jsem nemohla najít klíče od bytu. přijela jsem domů tak nasraná. a teď tam ta skupinka tmavších spoluobčanů skvotuje dál, což je super, bydlím ve vyvýšeném přízemí a hrozně vo tohle stojím. // a asi bych neměla vůbec publikovat tuhle negativní post, ale musím si ulevit. je to můj diary, tak co. 

a jdu číst skvělou mari jungstedtovou a její detektývku ze švédska temný anděl. téra

2 komentáře :

Plním si svůj sen řekl(a)...

Jen si ulev. Přeci se náš den neskládá jen z pozlátek a krásných okamžiků. Občas, když čtu ty blogy a všude je to nablýskané, krásné, voňavé, tak si říkám - žijí oni nebo já na jiné planetě? Ano, je to tvůj zápisníček, tak piš ... mne to pomůže, když není osoby, která by mne vyslechla .. někdy možná lepší, že ani není :)

téra řekl(a)...

mně by se právě nechtělo ulevovat jinak. že mě naštvalo pár věcí a že jsem se možná sama nechala vykolejit, to nebude to, proč někomu budu volat, takže lepší to asi hodit sem. dnes se cítím fakt dobře :)