sobota 31. ledna 2015

the best morning.

instagram.com/terkalovescoffee
v pracovním, ale i běžném životě nemám ráda lidi, co nevědí, co chtějí. nebo možná vědí, ale nejsou to schopni říct a chtějí, aby ti další hádali. mě to pak kazí den. // včera jsem dočetla knihu temný anděl od švédské autorky mari jungstedtové. detektývka, no. hezky napsané, ale žádné napětí. teda téměř žádné napětí. // dnes jsem si od našich přinesla krásnou knihu celá viola tvé duše. dostala jsem ji, protože ji mum kupovala kdysi babičce. takové třinácté komnaty některých lidí. těším se moc. 

krásné zpráva po ránu. téra&wesi mají holčičku. dnes ráno se narodila. už jsou tři. včera mi téra psala, že se malé od ní nechce a stále to nevypadá. tak nad ránem si to malá kočička rozmyslela. a je venku.

dnes ráno brzká vstávačka. lymfo. resp. lékařka. bylo čtvrt na devět, kdy jsem opouštěla ordinaci, a tak jsem zašla k našim na kávu. měla přijet na chvíli sis, tak jsme povídali a čekali na ni. a pak se mi ještě domů nechtělo, tak jsme šli celá rodina do města. sis si koupila hodinky, taťka byl okouknout nové lyžařské kalhoty, a nakonec jsme skončili v nejmilejší kavárně na kávě. a tak to má být. // dnes criminal minds den. mám nezkouknutých devět dílů! a pak návštěva u pepy. téra

Žádné komentáře :