pátek 6. února 2015

hello weekend!



tomáš pernický
tyhle plakáty mi připadají dokonalé! ten londýnský chodím docela často obdivovat na fler.cz. včera jsem nakoukla na blog kusanec, kde radka pořádá soutěž o krásné plakáty tomáše pernického, tak jsem se zapojila. i když dlouhodobě obdivuji ten londýnský, moc mě nadchnul i businessman a café de paris. jsem už docela pevně rozhodnutá, že nevyhraju-li, objednám si ho. nestojí svět a jsou nádherné! moje ložnice absentuje. nemám na zdi vůbec nic, takže by se mi tam nějaký takovýhle krasavec skvěle vyjímal. 

taky jsem si všimla, že teta drogérie má milé akce. mám už pár měsíců jejich kartu, protože tam kupuji psí granule. to jsem slečna, co? a teď si všude kolem sebe na internetu všímám, že mají neskutečné akce na dermacol. finálně mě přesvědčila fotka blueberrypink, asi osm či devět produktů dohromady za necelé čtyři stovky. tak jsem překonala strach z toho vichru venku, skočila do kalhot a mazala na místo činu. stojan s dermacolem se u nás ovšem nevyskytuje. málem jsem zaplakala. nicméně i další stojany s kosmetikou měly slevy. a tak jsem si koupila dvě skvělé rtěnky od miss sporty. není to moje top značka. kromě dvou laků na nehty od ní nic nemám. jenže rtěnky stály každá dvacetpět korun, takže za pokus nic nedám. fotku odstínů můžete vidět na instagramu. 

taky jsem si nadšeně koupila nové proměny bydlení. už jsem se stihla zamilovat do mrkajícího polštářku z h&m. za chvíli se naložím do vany a počtu si. ulovila jsem i nový swing. a nejvíc mě ale potěšily lidové noviny. pojedou teď seriál o češtině a dnes tam byla příloha jak se kde mluví: nářečí v české republice. já si tyhle mapičky kreslila, když jsem byla na vejšce. škoda, že už tohle tenkrát nevyšlo, zkouška z bohemistiky by se dělala sama. lol. 

zítra brzká vstávačka. těším se do brna. téra

Žádné komentáře :