úterý 17. února 2015

kniha splněných přání?

... protože lidé jsou nestálé bytosti, stanovující si zásady a ty pak neodpustitelně porušují, poddávají se impulzům a už nikdy nedokážou vysvětlit proč. (to se mi moc líbí) // a taky svět je kniha, a ti, kteří necestují, čtou pouze jednu stránku. s tím se ztotožňuji ještě víc.

a jinak to byl docela příjemný den o jedné kávě. spoustě slunka. čtyř cigaret. půlce knihy. mraky vzpomínek. a několika plánů. a taky snění o cestě do lublaně, záhřebu a sarajeva. // vlastně nevím, proč jsem se poslední dobou zamilovala do představy navštívit tato města. hlavně poslední dvě jmenovaná jsou mojí aktuální srdcovkou. ve čtvrtek si plánuji něco o těchto dvou městech vypůjčit v knihovně. 

další nepodstatnou věcí je to, že mě štve fakt, že v našem místní lídlu neprodávají dekorativku od cien. bych ráda vyzkoušela všechny ty jejich rtěnky a lesky a laky. protože jsem marnivá. a protože mě to tak baví. a ten jejich scrub na tělo mi připadá super. kdysi jsem takový jeden vlastnila od značky balea. bůhví, proč už ho neprodávají? byl boží. připadala jsem si vždycky jako nová. jako had, který shodil starou kůži. byla jsem krásně mastná a heboučká. panebože nemluvím o žádném koťátku, ale o sobě. brek. 

a nevím, kde stáhnout film toyen. ulozto.cz zeje prázdnotou. téra

Žádné komentáře :