neděle 8. února 2015

tepláková souprava, gule dej si do prava.



polštářek, hrnek - h&m home, klobouk - ebay
včera jsem si v h&m zkoušela klobouk. usoudily jsme s liškou, že jsem kloboukový typ. nicméně musím říct, že se mi za něj čtyři stovky dát nechtělo. a tak to jistí fešák z ebaye za příjemnější cenu. v h&m home bych stejně jako v ikee i nanu nana chtěla bydlet. alespoň chvíli. uléhat na pomrkávající polštářek, pít z králičího či jeleního hrnečku. ještě bych teda k tomu přibrala do party mrkající loafers od chiary ferragni. objevem včerejška a tak vůbec jsou dva obchody - tezenis a stradivarius. nejblíž praha, no. ale ve stradivariu byly věci, které se mi vskutku líbí a hodily by se k mému stylu. jsem na minimalistické oblečení, spíše zemité barvy, nejvíc nosím černou, miluju výrazné šperky. ale líbí se mi i boho styl. a střihy, které se ve stradivariu objevovaly. nemám ráda, když přijde jaro do obchodů a všude je to meruňkové, lila, zelinkavé a podobně. to jsou prostě jen rozmary módy. souznění s kvetoucí přírodou. a mně se to nepáčí. ale proti gustu... že jo. // jsem nadšená z několika věcí, které unosím nejen na jaře a které si chci pořídit teď na jaře - klobouk (ten je už skoro na cestě), černý poncho-svetr, dvě pouzdrové sukně - ještě jednu černou a jednu vzorovanou, buď křivák nebo bomberjacket, a tenisky new balance. jsem škrt, takže nejspíš nakonec usoudím, že si vystačím se stávajícím krivákem a růžovými teniskami. ale zbytek je aktuální a myslím, že si tyhle věci pořídím. nemám ráda takové to nakupování beze smyslu. je to levné, tak to musím mít. a musím toho mít hodně. tak to teda ne. já si naopak obvykle na spoustě věcí najdu něco, proč si to nakonec nekoupit. a vůbec mi to není líto. většinou si kupuji věci, na které chvíli myslím. tzn. líbí-li se mi něco v obchodě, klidně to tam nechám a jdu dál. leží-li mi to v hlavě, vracím se pro to. 

ježkovy zraky. takových řádků o nákupech, které ani neproběhly!

&&& do nového hrnku jsem si dnes v pět udělala čaj, čímž stylově povýšil na čaj o páté. začala jsem číst francoise saganovou ztracený profil. a večer mě čeká dokoukání velmi nebezpečných známostí 2. // týden by mohl být fajn. už v plné polní, žádná omezení. jarničky tu skončily dneškem. ve čtvrtek jdu do divadla. a v sobotu budu škrábat chodbu. teď v sobotu badboy oškrábal a vymaloval koupelnu. o víkendu bude mít nejspíš něco na práci mimo domov, takže jsem se rozhodla, že to vezmu do svých rukou. na rozdíl od loňska už alespoň vím, že škrábat se musí s navlhčenou stěnou! no tak jsem to nevěděla, no. muhehe. // a teď už vařím opět řepovou polévku. // včera jsme s davidem&liškou cestou z brna řešili všechny ty bílkoviny/tuky/sacharidy/vlákninu a tak. a mé zažívací potíže často plynou z toho, že jím nadměrné množství zeleniny. sic to zní hrozně pozitivně, ale fakt ne. 

a jinak si docela dobře ulítávám na nightwork. o téhle zpívající partě jsem samozřejmě věděla, a občas něco zaslechla v rádiu třeba, that´s all. v pátek jsem na youtube objevila jejich vystoupení tepláky na andělech 2010 a od té doby mi to zní neustále v hlavě. tepláková souprava, gule dej si do prava. vojtěch dyk je neskutečný zpěvák!

biatlonový víkend, dnes gábi soukalová na páté pozici. a ten skokanský - koudy na třetím místě. téra

Žádné komentáře :