sobota 14. března 2015

my spring dream list

my spring dream list

polyvore.com


jsou to přesně kousky, které ke mně krásně pasují. na černé maxi spoléhám na h&m, sama jsem zvědavá, jak v nich budu vypadat. obyčejná jednobarevná tríča - black, grey, white - je základ mého šatníku. cítím se až téměř trapně, koupila jsem si před čtyřmi týdny v sekáči jednobarevné černé tríčo s dlouhým rukávem původně z háemka. a nic jiného nenosím. mám sice plnou skříň právě těchto jednobarevných kousků, ale tenhle je zkrátka top. o klobouku přemýšlím už nějaký ten pátek a myslím, že na něj dojde. stejně tak jsem unešená z třásňovitých boho kabelek. malých. akorát tak na volný čas. bílé tenisky. mám. a protože i při pravidelném praní už z nich čistě bílé neudělám, je čas na další. a netrvám na converskách. mám asi bambilion statement náhrdelníků a v podstatě je moc nenosím. protože miluju náušnice. v boho stylu a spoustu dalších výrazných. mám jich kupu. takže se s nimi náhrdelníky perou. a tenhle supersimple je krásný. boty od chiary ferragni jsou roztomilé a jedinečné. nicméně třista dolarů za ně nedám. takže právě proto se tenhle seznam nazývá dream, protože ty botičky mi zůstanou zapovězeny. ale jsou skvostné!

včerejší podvečer/večer jsem strávila s macem&honzou v kocábkovém baru. večer při četbě o islámu mi začaly slzet oči a já musela v mžiku zalehnout a spát, jak mnou cloumala únava. huh. měla jsem celou noc takové prapodivné sny. a ráno jsem byla jak po silné migréně. // odpo miniprocházka k našim. káva. prochajda se psím duem a mamuš nad město. mrholilo. i vločky poletovaly. u našich další kafíčko. hráškový krém. biatlon. a cesta domů. // a teď už čtu pokračování knihy my děti ze stanice zoo. vzpomínáte na příběh christine f.? poprvé jsem zoo četla v patnácti, podruhé někdy na vejšce, a po třetí cca dva roky zpátky. tyhle opravdové příběhy já zkrátka můžu. // příští týden bude superkulturní. v pondělí jdu na besedu se spisovatelem jaroslavem rudišem, v úterý pak do divadla. // po dlouhé době jsem si koupila reflex. po dlouhém období, které bylo silně politické a mně to už nebavilo, jsem si nové číslo zakoupila. pozitivním náznakem bylo množství článků, které se mi objevily na facebooku a přišly mi zajímavé. a tohle číslo se mi líbí. asi se vrátím k (ne)pravidelnému čtení. 

dnes jsem se pustila do výroby vlastní lučiny, a tak jsem na to ráno zvědavá. už mě nebaví kupovat si neustále drahá žervé, které stejně nejsou bůhvíjaká. a tak jsem se pustila do výroby vlastního. &&& stejně tak bych ráda zkusila vlastní výrobu jeleního loje/balzámu a docela mě láká výroba vlastních mýdel. ale to nechám až na léto na chalupu. budu mít čas. a taky na tvorbu marmelády, pečeného čaje, čatný a jiných dobrot. bych se chtěla víc angažovat. no. lol. téra

3 komentáře :

Plním si svůj sen řekl(a)...

jo, jo ... tak ty šaty jsou má vize na jaro/léto :) a na tenisky se taky chytám a něco mi říká, že ty conversky to asi budou ... nevím, já tedy nikdy nebyla na ty od vietnamců, ale možná těmto dám šanci ... mě baví právě k těm šatům :) ať ten wish list dopadne co nejúspěšněji!!! pusu

téra řekl(a)...

měla jsem conversky před pár lety, jestli vzpomínáš, tak jsi je se mnou i v Praze vybírala a kupovala :) vydržely mi chvíli, tuším, že jsem je měla cca půl roku, pak se rozpadly, takže se mi do nich už investovat nechce. mám úplně obyč bílé z Primarku, a teď mrknu někde na netu nebo v Polsku na další. taky je ráda nosím k sukním a šatům :) těším se, až se uvidíme ;)

Plním si svůj sen řekl(a)...

Ha, ha .. tak na to jsem už zapomněla ... to je síla, jak si nic nepamatuji :( ale dík za info .. možná to ještě zvážím, přeci jenom je to dost peněz. No, v Polsku narazíš na určitě hodobožové botky. Možná že si to nechám až do Hungary :) taky se na tebe těším.