neděle 22. března 2015

skvělé časy jsou jen krátké momenty. luskneš prsty a jsou pryč.

báječný víkend. zima se přehoupla do jara. // v pátek sezení s jedním mým kurzem. osm dam v letech. a bylo to s nimi prostě skvělé! nemusím mít přátele jen mezi lidmi své věkové kategorie. // v pátek čuču. moje kamarádka z vejšky. když šla studovat magistra do brna, seznámila jsem ji s mojí sis a taky si padly moc do noty. skoro dva roky byla teď pracovně v rumunsku. vrátila se před pár týdny, usídlila se v praze a teď na víkend dorazila. za dva dny jsme nezavřely pusu. v pátek ji vyzvedl badboy, páč já trošku nestíhala. udělaly jsme si nejlepší těstovinový salát a do dvou do rána si povídaly, skákaly si do řeči a smály se. ráno badboy vstal a čuču přiběhla se svojí peřinou a polštářem ke mně do postele, badboy nám udělal kávu a lebedily jsme si. do toho dorazila sis&tony, přivedli nám na den dorotku. a najednou nás sedělo v ložnici pět a u toho dva psi. takhle si představuju, že žijou o dvě patra výš jedni naši spoluobčané. dali jsme si pak velkou snídani, domácí lučina s bylinkami se ujala. spousta čaje a kávy. a vyrazili jsme na chalupu. slunko svítilo, teploty byly přívětivé. nakoupili jsme maso, badboy rozdělal v krbu oheň, udělal nám kuřecí steaky, a my seděly na lavičce a vyhřívaly se. // po návratu domů chtěla čuču po letech vidět vietnamský obchod, rovnou si tam koupila skvělé lakované loafers, pouzdro na telefon a dvoje sluneční, já perlové náušnice a vyrazili jsme domů připravovat domácí pizzu. večer dorazila sis, a hoši odešli do baru. my si užily zase večer plný legrande grande. umíraly jsme smíchy nad verzí písně tepláky od nightwork, kterou zpívali jako dechovku před pár lety na slavíku. o půlnoci jsme padli za vlast. a dnes leháro, řepová polévka, kávy, pohoda, pouštěly jsme si třináctileté vlogerky na youtube a zvlášť u jedné jsme se řezaly smíchy. a o půl šesté mi kamarádka odjela směr praha. badboy je po měsíci doma uschopněn a vyrazil na noční dvanáctku. my s boříkem si jdeme udělat tofu omeletu, já si dám vanu, nachystám nějaké věci na zítřek a zalezu s knížkou do postele. nezvyk mít byt zcela sama pro sebe. téra

2 komentáře :

Plním si svůj sen řekl(a)...

Kočando, tak článek jsem zhltla a ani se nenadechla;) super víkend jsi měla;) Jsem moc ráda, že BAdboy je ok a už zase skáče přes kaluže;) posílám mu velkou pusu, jelikož je fakt moc velký sympaťák. Jo a pošly mi někam odkaz na ty děti, ať se trošku pobavím;) pusu a skvělý start do nového týdne!!!

téra řekl(a)...

zlatí, najdeš ji pod "denny sweet" nebo "denny channel", normálně jsme učůrávaly :) dost epesní jsou nákupy červen 2014 a pak všechno o Justinu Bieberovi, její mega sbírka všeho. a taky giveaway. // všechno mu vyřídím, klukovi mýmu ušatýmu, až ráno dorazí z práce :) vykroč správnou nohou do pondělka! :)