neděle 15. března 2015

všichni milují kosmetiku.

všichni milují kosmetiku.

polyvore.com

u kosmetiky se poslední měsíce zasekávám mnohem víc než u garderóby. na stará kolena. mám svoje oblíbence, poslední dobou jsem přístupná novým věcem. a mám pár věciček, které bych hrozně ráda vlastnila, vyzkoušela, užívala si je. balzám od eos je velmi profláklý. mně se líbí hlavně designově. většina balzámů je na jedno brdo, nedělám si iluze. ale ta milá kulička je prostě fajn. nejvíc využívám vazelíny z primarku, ty mám už léta, pokaždé, když v primarku jsem, si nezapomenu přikoupit další do zásoby. loni jsem si tam koupila pro změnu úplně jinou, jahodovou, a na tu se mi doma jen práší. nejvíc používám ten klasický jelení lůj. mám v plánu se pustit do výroby vlastního balzámu. ### paletka od chanelu, tahle je fakt ňuňu. krásné barvy, předpokládám, že i pigmentace bude skvělá. ale stále nejsem přesvědčená, že bych ve finále do téhle krasavy zainvestovala. snad jako dárek a nebo neuváženost. haha ### rtěnka ruby woo od macu je skvostná. v téhle barvě mám od jiných značek dvě. ale ruby je ruby prostě. // lak od chanelu. zajímalo by mě, zda by mi opravdu na nehtech vydržel. nemám myčku na nádobí, denně myju všechno ručně. haha. loni jsem neodolala opi lakům a u těch jsem konzistencí velmi zklamaná. výdrž je docela dobrá. a lákají mě i essie laky. &&& crabree&evelyn to správné retro balení. používám krémy od manufaktury, protože mám ráda přírodní kosmetiku. ruce mám poměrně suché a několikrát denně se mažu. // michael kors parfém je u mě ze všech produktů asi ten no.1. očuchávala jsem ho u bratrancovy manželky je tak akorát pro mě. silný. a to já ráda. nejsem ten rozdělovače vůní na letní-zimní. mám ráda těžší vůně celoročně. neunavuje mě to a neovoní se mi. // šampuk od lushe. obchod, ve kterém bych chtěla bydlet. tedy alespoň do té doby, než by mě rozbolela hlava. a tenhle šampuk mě moc láká. od lushe jsem vyzkoušela několik produktů a vždy jsem byla maximálně spokojená. kromě balzámů bych si chtěla zkusit vyrobit i vlastní koule do vany, kterými je právě lush profláklý. // máte nějaký produkt, který je ten vysněný a bez kterého nemůžete fungovat? já si zamilovala make-up match perfection od rimmelu, mám ráda transparentní pudry, úplně jsem přestala používat ty klasické. nefunguju bez černých linek na horním víčku. a denně používám krém od himalayi. mám ráda od této značky i masku a peeling. a teď mě láká oční krém od značky nivea. téra

2 komentáře :

Aranel řekl(a)...

Mám ten samý makeup!! :-) odstín 100 - Ivory. A taky ho mám ráda, teď v zimě, na léto bývá moc světlý pro mě.

Kromě toho jsem teď docela spokojená s odličovacím mlékem od Mixy - jestli jsem o něm ostatně nečetla tady ;) a s noname velikým balzámem na rty, který nijak nevoní.

téra řekl(a)...

tak to já jsem bledulka celoročně, moc se neopálím, takže i ten světlý je pro mě stále vhodný i v létě, byť mám teda jeden další maličko tmavší, který používám, když se zcela náhodně opálím :) s Mixou nemám vůbec žádné zkušenosti, já si jedu na střídačku Biodermu a Eucerin, a používám ještě gel od Blanchette (žehnám téhle značce, levná a příjemná) :)