středa 22. dubna 2015

a tak to bylo.

zrovna mám boule až za ušima, protože večeřím řepovou polévku, která se mi dnes neobyčejně povedla a je naprosto echt! včera jsem navíc objevila v akci ricottu, koupila ji a je to aktuálně můj top sýr, takže jsem neodolala a pár lžiček dala na ozdobu na polévku. někdo zdobí zakysanou smetanou, já se jí vyhýbám a zkouším ricottu. // včera i dnes výživné dny. v práci všechno prima, a večer jsem si konečně pustila film teorie všeho. upřímně, vůbec jsem do samého sledování filmu netušila, o čem nebo o kom film je. dostal mě. mám spoustu otázek a spoustu věcí na přemýšlení. // v pondělí asi utnu své kosmetické dubnové nenakupování. od mamuš jsem dostala minulý týden hodně výrazně korálový gel lak od avonu, dorazil mi miniparfém a set na obočí, který jsem věděla, že si objednám již na konci března. jenže! v pondělí prý má přijít do rossmana značka makeup revolution. mám od nich paletku a rtěnku. a šíleně se těším na další produkty! tak doufám, že se objeví u nás. jediný důvod, proč se těším na pondělí! xxx taky mě potěšila linda, u které jsem na blogu vyhrála kosmetický balíček a měl by obsahovat miniaturky od kiehl´s. moc si přeji tuhle kosmetiku otestovat! ### v neděli jsem si v brně koupila dva nové topy, a předevčírem mi přivezla mamuš z nákupů tričko s popcornem. přesně to, co nezapadá do konceptu mého šatníku, ale já jsem z něho nadšená, protože i černá můra ráda někdy i něco neotřelého. // dnes film argo. a dlouhý spánek. téra

2 komentáře :

Anonymní řekl(a)...

Terezko, děkuju za úžasně pozitivní článek!
***
A k tomu "ne"nakupování: sice učím kudy chodím, ale prozatím jsem ráda, že jsem ráda (money, money, money) XD - a navzdory tomu jsem si dnes pořídila naprosto báječné oxfordky!! Ba co víc: protože jsem v jednom kuse od rána do večera na nohou, přemýšlela jsem už dlouho o kvalitní značce obuvi Rieker. Znáš? Protože jestli ne, HIGHLY RECOMMENDED!!! It's a must!!!
Právě rozcházím v obýváku a vážně: nic mne nedře, prsty mají dost prostoru. Jsou kožené :o) A mají anti-shock technologii.
Dneska jsem jinak pobíhala po Pze v lodičko-balerínkách, a rozhodně to nebylo ono.
Tak, jsem se ti musela pochlubit svým úlovkem ;o)
***
Jééé, tak dej vědět, až budeš zkoušet tu novou kosmetickou značku!!
Popravdě, mne v posledním měsíci celkem překvapuje Rimmel XD A dnes po dlouhé době spodní oční linky: měkká kajalka miss sporty - žádný zázrak, ale nepotřebovala jsem vypadat výrazně - takže dobré. Ale horní linky mám určitě radši ;-)

Krásný večer ti přeji!!
Káťa from Prg ;o)))

téra řekl(a)...

Ahoj Kačko :) chci si pořídit taky oxfordky, měla jsem je před třemi lety a nosila je až do rozpadnutí, vyhodila jsem je v Londýně u Marble Arch do koše, když jsem si v Primarku koupila nové botky samochodky :) mám vyhlídlé krásné kožené v CCC, tak uvidím :) na testování Kiehl´s hrozně těším. je poměrně drahá a já bych do ní sama od sebe asi jen tak nešla, kór proto, že u nás ji neseženu, takže tohle je skvělá příležitost, když se mi podařilo vyhrát :) a jinak v rossmanu od makeup revolution určitě něco odzkoušej, měla jsem od nich v merku paletku a dostala ji k vánocům, kupovala jsem jí i svojí sestře a kamarádce a jsou obě spokojené, rtěnky mají taky fajn a za úplně ňuňu ceny :) Rimmel mám jako značku ráda, hlavně laky na nehty a rtěnky Kate Moss :)