čtvrtek 18. června 2015

byla jsem tam.

úplný předposlední pracovní týden. příští týden už jen samé zmrzliny s dětmi a diplomy a pohoda prostě. a pak už mi zůstanou jen dvě firmy a konec šmitec na dva měsíce. // o víkendu jsem byla v praze. a viděla tolik míst, které jsem chtěla vidět a kdyby mě on nevzal autem, tak bych to cestovatelsky všechno takhle nenaplánovala. v pátek jsem byla v hloubětíně. na dvoře domu, ve kterém padesát let bydlela babička s dědou, mamuš tam vyrůstala a my tam pak ještě spoustu let jezdili. úplná nostalgie. bylo tam krásně. pořád ten obrovský kaštan! staré rezavé prolejzačky vyměněné za ty maličko víc odpovídající dnešní době. ale stejně to pro mě bylo silné! večer pak island-česko kdesi na hájích. prohráli jsme. // a sobota byla super - košíře - park na cibulce a rozhledna, strahov, petřín, nový svět, vítkov a grébovka. na vítkově teda hrozně pršelo, tak jsme trošku skvotovali pod památníkem a zase jsme nedošli až na konec jako minule. a grébovka byla krásná. takový skrytý poklad uprostřed velkoměsta. // včera jsem dočetla stalkera od keplera. tenhle díl se vesměs dá číst i bez toho, aby člověk znal souvislosti z předchozích dílů. dnes jedu asi grilovat se seniory a večer mě čeká už konečně pod sněhem od petry soukupové. jak tematické teď v červnu. téra

2 komentáře :

Anonymní řekl(a)...

No vidíš, a hned je na světě líp, no ne :o)

Radovat se z maličkostí - to je oč tu běží ;o)))) <3

BTW, u mě to zatím přes léto vypadá na cca 5 - 6 kurzíků. Je to bída, ale co už... nemůžu si stěžovat :o) Lepší než drátem do oka, viď :oD ;o))

Káťa from PRG :o)

téra řekl(a)...

snažím se na té aktuální samotě hledat to pozitivní. ale vzhledem k tomu, že nevím, co a ke komu cítím, je to slušná mela. ale jo, Praha byla bájo, viděla jsem téměř všechno, co jsem vidět chtěla :) // taky mi mých deset kurzů připadá bídných, ale loni jsem neměla ani jeden, takže tohle je vlastně paráda. a zbytek budu relaxovat a vegetit :)