úterý 23. června 2015

druhý týden slaměná.

víte, v čem je skvělý můj nový věk? zacouvala jsem dvakrát podélně mezi dvě auta! to mi ve třiceti nešlo. a najednou se překulí váš věk na číslo 31 a tradááá, jde to samo. ten den byl príma. potkala jsem míšu, domluvily jsme si po třech dnech nevidění se další kafe. dojela jsem si pro vytištěné diplomy na žlutém papíře. dostala květiny od miništudentíků i těch starších. měla výbornou kávu. a vykouřila jsem krabičku slimek. prase jsem, no. takhle jsem jednatřicítku fakt začínat nechtěla. a tak snižuji přísun kávy i nikotinu. a dobíjím se bílkovinama. dnes jsem nadvakrát zbodla tofu. nakoupila jsem asi kilo zmrzliny, což zase zbodly všechny ty moje minidětičky. dostala spoustu kytek, které jsem teď naaranžovala do váz. a dnešní den byl vlastně ten nejdelší, teď už jen pár pokrácených a relativní volno. // nejvíc mě potěšila značka makeup revolution, která bude mít od července v sítích drogérie rossman přes sto produktů. všimněte si, jak jsem před měsíci pořád prudila s tím, jak se těším, až revolution konečně bude ve stojanech, a jak jsem pak ale byla krutě zklamaná tím málem, co se nabízelo. teď se těším na rtěnky! a běda jim! a mé srdce baží po něčem od benefitu. ty jejich roztomilé krabičky mě lákají. u lindy jsem vyhrála před pár měsíci balíček a byla tam i řasenka, ze které jsem tuze nadšená a používám ji dnes a denně. a měla bych určitě vyzkoušet něco dalšího. // takže malé kosmetické povzdechnutí splněno. // a teď už čekám na svého psího boříka, který se mi vrátí z chalupy, kde byl na lítačce. zvykám si na život bez muže a hold mé děravé srdce dokáže uchlácholit tenhle černý přítel. lol. téra


2 komentáře :

Plním si svůj sen řekl(a)...

Zlato, chci vidět ty květiny !!! Jé, taky je chci dostat. Už dlouho jsem je nedostala. Tak to je závist, ale přející. No neke, to mi utekla informace od Revolution a dalším přírustku do drogérky. Ač má x lidí proti této kosmetice námitky,že kopírujou, stíny mají boží :) Pusu a pusu Boříkovi!!! Krásný pohodový večer ty "slaměná"

téra řekl(a)...

Dnes jsem to četla na fb na jejich stránkách, takže nová informace :) já jejich paletku miluju! a rtěnku jsem netrefila barvou, takže se těším, že ji live odzkouším přímo v rossmanu. // moje aranžování květin není úplně košér - byť jsem se snažila, aby všechny gerbery spolu sdílely vázu, a pak zase růže... zase tolik lahví a váz nemám, takže si tak pospolu žijí ve vzájemné symbioze :)