středa 2. září 2015

autumn is coming.

autumn is coming.

polyvore.com



sic je můj šatník super simple. hodně věcí mi chybí. nebo už jim končí životnost. včera jsem u jedné své černé pouzdrovky zjistila, že má mini dírku, a tak už to bude taková sukně na lítačku, jak říkáme s bárbí. a protože to je typ sukně, kterou já fakt ráda nosím a sluší mi, ve dvou jednoduchých barvách a jednu trošku divočinu unosím. ebay to jistí. jednobarevných triček mám taky dost. ale některá z nich už taky půjdou brzy do garderobního nebe, a tak plánuju nákup nových. jak jsem orientovaná na černou, tak přemýšlím, zda bílou košili vůbec vlastním. určitě jsem jich vlastnila několik, ale teď si myslím, že aktuálně nemám žádnou. chyba. na nové kotníčkové boty se těším. černý svetr nutně potřebuji. mám jeden, ale ráda bych další. a cardiganů už mám povícero, takže jeden klasický, prosím! trenchcoat. měla jsem jen jednou jedinkrát brčálově zelený, milovala jsem ho a nosila málem až do skonání světa. pak už začal ztrácet svůj zelený lesk. černý je praktický, hezky ponurý do podzimních dní a hodí se k němu barevné šálky. &&& dnes jsem si vyšlápla na lov námořnické modré oční linky. a utřela jsem. protože drogérie mají takovýto produkt jen v podobě kajalové tužky. nechci. chci gelové či tekuté linky. zjištění dne - má-li to modrý obal, neznamená to, že obsah je taktéž modrý. chjo. flormal se blížil asi nejvíc, ale pořád to byly jen kajalky či vysunovací tužky. 

zítra jdu učit do školky. těším se na nová koťátka a na to, kolik se zase dozvím věcí. taky mi začínají kurzy pro seniory. a dozvím se, co s těmi studentskými kurzy. moje kapacita je totiž totálně plná. a to je bomba! dnes jsem obdržela od jednoho svého studenta kris-kros, které mi vyrobil na výuku, tak mě moc potěšil, takže v menším počtu studentů to bude super. doma jsem otevřela obří šuplátko pod skříní a přerovnávala učebnice, rovnala papíry a zjistila, kolik mám kde pozaložených listů papírů se slovíčky, které si vypisuji, když na ně někde narazím a nevím. // navíc dnes príma procházka alejí na espresso a bezinkovou limču. zakončeno u lišky na balkoně a přinesla jsem si nadšeně novou knihu. // v sobotu jsem si na jarmarku pořídila čtyři knihy, ale nechala jsem je tam, a tak na mě čekají ještě u mých padres. 

včera večer jsem namočila cizrnu, dnes ji pět minut povařila, v troubě na chvíli pekla na plátky pokrájenou řepu zakapanou olivovým olejem a posypanou bylinkami a koupila jsem si sýr, nakrájela, vše promíchala a tradááá, bylo to úžasné. červená řepa je dokonalá! téra

Žádné komentáře :