pondělí 23. listopadu 2015

no.2.

prohlíží si avon katalog a přemýšlím o tom, že už v něm asi chybí jen potraviny a bude kompletní. vlastně nejsem vůbec avonová, ale moje kamarádka liška dělá lejdy, tak občas něco objednáme. naposledy set na obočí, který používám tak málo! zaujal mě včera článek u mii na kissbooku o úpravě obočí v sephoře, tuším, že je to pod záštitou benefitu? not sure. ale benefit je právě značka, která má hodně produktů na obočí. || taky jsem měla do kabelky miniparfém, ale ten mi normálně vytekl. a mám dva laky na nehty. gel laky. vlastnila jsem tři. ale ten jeden rudý měl tolik perletě, že jsem nechtěla čekat na to, až mi bude 60+. v katalogu tuhle perleť neavizovali. pak mám klasický nude, ten je parádní. a pak jakýsi do oranžova. na léto pohoda. a tím jsem asi výčtem skončila. ale tak na prohlížení dobré. a ani mě to nesvádí k nepravostem. tzn. objednávání. 

dnešní učení jsem přežila v pohodě. i hlas se hodil docela do normálu. dívali jsme se na totálně smutnou pohádku o sobu rudolfovi, která měla naštěstí happyend, takže jsme nemuseli moc popotahovat. pak si děti kreslily soba a santu. a já jim mezitím vytvořila papírové parůžky a červený nos a nalepila to na ně. tak byly pro rodiče ještě hezčí než obvykle. lol. emma měla splín. ale s ní nějaké tak ti utřu slzičky a pošeptej mi, co se děje nehne. řekne mi, že má špatnej den. 

přemýšlím, co s načatým večerem. nechce se mi příliš nic číst. a ani asi nic sledovat. musím říct, že jsem čtenářsky hrozně zklamaná z toho, že se nemůžu začíst do mánese od kožíka. vždyť já se na tu knihu těšila přes dva měsíce! 

a mám naplánované další vánoční dárky. #jdusipustitkoledy

téra

Žádné komentáře :