středa 13. ledna 2016

já a mé marnivé já.

chanel spring makeup collection 2016

tak nad tímhle si doslova ucvrkávám, jak moc dokonalé to je! tvářenka mi nedá spát už od té doby, co jsem ji viděla u getthelouk na instagramu. a ta minipaletka je zkrátka famózní. umím si představit, že se s ní namaluji. a to je u mě velké slovo! jediné, co teď z kosmetiky skutečně chci vyzkoušet, je nějaký rozjasňovač. zase lou vychválila ten od essence z vánoční limitky. a ona je spíš na tu high-end kosmetiku, proto mě tahle chvála velmi překvapila. jenže po svátcích už po něm není ani vidu ani slechu. a tak přemýšlím, jaký jiný rozjasňovač na zkoušku. ale další mé kosmetické kroky už povedou jen k tomu, že si chci koupit pár "lepších" kousků. rtěnku. lak. a nejspíš tuhle tvářenku. nebo nějakou od the balm či too faced. a chanel má i obyčejné blushe úžasné. kde nic měnit nechci, to je na poli mejkapovém, kde mi zkrátka vyhovuje nejsvětlejší rimmel match perfection a tekuté linky od makeup revolution. do řasenky se mi moc investovat nechce. mám ráda úzký kartáček a stejně většinou řasenku po max. po dvou měsících vyhazuju, protože mě začínají svědit oči. a je jedno, zda je to dermacol, benefit nebo jiná značka. a nemyslím si, že to ty z high-end značek nějak markantně vylepší. 

nedávno jsem viděla na dvtv rozhovor martina veselovského s youtuberem jirkou králem. pro mě úplně neznámý člověk. přemýšlela jsem pak nějakou tu chvíli nad tím, zda jako tohle lidi opravdu sledují - sledovat někoho, jak třeba hraje nějakou počítačovou hru. really? a firmy ho za to platí. really? pak mi ale došlo v rámci toho, co sleduju na youtube a třeba instagramu já - převážně beauty kanály. a jak mě to ovlivní. a to je mi lehce přes třicet. a opravdu u drogérkových stojanů koukám po tom, co doporučila lou, mia, rendy nebo petralovelyhair. jak moc se pak nechají ovlivnit mladé kočky do dvaceti let? proto mi pak už není divné, že jim kosmetické firmy tak moc věří! 

a jinak to byl fajn pracovní den. a jdu se věnovat bohulibé činnosti jakou je čtení severské detektývky. ale šminkám zdar. samozřejmě. téra

2 komentáře :

p. řekl(a)...

ja takhle sleduju pewdiepie, nejslavnejsi youtuber, pres 40 milionu odberatelu a hodne me bavi, i kdyz jen hraje hry, tak je proste vtipny a nebere nic vazne, je to takovy oddech pro me, guilty pleasure :)

a jinak mam slabost pro Benefit a Too faced, oboji opravdu nekde jinde, nez obyc drogerka, ale kupuju na letistich, nebo v letadle, jinak jsou to strasny palky :)

téra řekl(a)...

měla jsem právě od Benefitu řasenku, někde jsem ji vyhrála a byla moc fajn, tak jsem se dívala na parfums, že bych si ji objednala, a trošku mi spadla čelist z ceny. Too faced mě hrozně baví. a teď všude recenzují tu jejich čokoládovou paletku, která je úplně ňuňu. ale mají mraky dalších božích věcí. žkovy zraky, už mám chuť jít zase očumovat a nakupovat :)