neděle 31. ledna 2016

sense of delight.

víkend je pryč. tak rychle. v pátek jsme se sešli všichni opět u dannyho. tentokráte to bylo i fajn. přidala se k nám i kachna s přítelem. často se nevídáme. okolnosti tomu nepřály. ale její současný vztah je natolik odlišný od toho, který prožívala deset let. kupa cestování a zážitků. přesto jsme šli domů brzy. byl to dlouhý den. a hlavně! měla jsem od podvečera rozkoukaný film stážista. hele jak jo. líbilo se mi to. ale brzy zapadne v šedi, nevzpomenu si. každopádně robert de niro představoval velmi empatického a chápavého muže. a anna h. byla taková nemastná neslaná. nechápu, že nejdřív je tak rezervovaná, a pak s ním sedí v županu na posteli v hotelu, pláče a vylévá si srdce. každopádně krásná architektura, chcete hned bydlet v new yorku a pracovat v tak krásném open officu. takže tak. || včera jsem si pustila film brooklyn. na motivy nicka hornbyho, takže zítra mířím do knihovny. ten film se mi moc líbil. ny a irsko. 50. léta. paradoxně ulice new yorku byly ve skutečnosti natáčeny v montrealu. dnes jsme si s badboyem pouštěli ti druzí s nicol kidman, pro mě sráboše trošku stresík. a poté tísňová linka. to jsem si chvílemi zacpávala uši a zavírala oči, protože jsem se bála. mě děsí i akta x přeci.

stáhla jsem si odcházení od havla. konečně! takže v týdnu se těším. dnes už nemám nějak energii. mám tady puštěná do sluchátek nějaká beauty videa na youtube jako kulisu, a za chvíli půjdu spát. mám rozečtenou radku třeštíkovou. čte se hezky. svižně. ale mě ten příběh nebaví. tomu se snad ani nedá říkat retrospektiva. ale to jsou teda skoky. v lidech. místech. čase. jsem cca na stránce sto. knížka má přes čtyři stovky stránek. přemýšlím, zda mám plýtvat energií na dočtení. asi dnes nic jiného začínat nebudu a pokud mě to během následujících padesát stránek chytne, dočtu, pokud to bude stejné, končím. 

a potřebovala bych nějaké štětce. ale každá sada na ebayi či aliexpressu obsahuje asi dvacet pět štětců. tak to zase prrrr. mám doma makeupový, pudrový i ztrácející se. a chtěla bych nějaké na konturování. ale bez sady dalšího bambilionu štětců. || moje sis vyrobila boží mask of magnaminty. vzhledem k tomu, že mám doma od vánoc novou laší, tak mi dala jen do malého kelímečku. dnes jsem to prubla. nepoznám rozdílu. je skvělá. asi si už v lushi další nekoupím. denní krém, který mi dala na testování, nechám nakonec testovat ji. je na mě hodně hutný. a dnes jsem se nemalovala, když jsem ho použila, ještě za dvě hodiny jsem ho cítila a byla taková mastnější. připomíná mi konzistencí krémy od ziaji. ale kdo má sušší pokožku, boží prostě. na fb bijouxwestie se dá objednat. tak jo. téra

2 komentáře :

p. řekl(a)...

Ti Druzi je jeden z mych nejoblibenejsich filmu :)) ta atmosfera, Nicole, pribeh, miluju!

a tu Trestikovou teda nevim, jestli mam zkouset, chmm...

téra řekl(a)...

Badboy ho na youtube pustil zcela náhodně, nejdřív jsem si říkala, že si budu číst, ale po pěti minutách jsem z toho měla tak divný pocit, že jsem jak přikovaná zírala. a ten závěr! || Třeštíková píše čtivě dle téhle knihy, ale mně se to zkrátka nějak nelíbí :( zkus to, třeba budeš mít jiný názor.