čtvrtek 28. ledna 2016

žádné tužky, propisky ani foťák.

čtvrtek obvykle úplně nemiluju, protože dost mluvím. ale dnešek byl tak hezký! senioři konverzovali o cestování. dostala jsem spoustu doporučení na cesty do španělska, ať se tam vydám - spousta galerií, muzeí. taky prý mám jet do florencie v itálii, a do říma. budu nadšená. a když se zeptám, kdo byl v barceloně, zvednou ruku všichni. ve florencii? všichni. v římě? všichni. miluju jejich zcestovalost, moudrost, tu nezaslepenost. || ve školce úplně boží. pouštěli jsme si matta z dreamenglish a mám jednu písničku, která vždy funguje. už znali některé pasáže ze hry na sochy. a hrozně pařili na imaginární kytary s imaginárním mikrofonem, předváděli potápění. byla to psina. || pak mi jeden můj student dělal garde o tři vsi dál, když jsem jela na poslední dnešní štaci. já jsem na kabelky, on je na nože. ale vesměs je to stejné. když chcete kvalitu, dost to stojí. lol.

udělala jsem si radost. a konečně jsem si přes answear.cz objednala new balance tenisky. pokukuji po nich už hrozně dlouho. a byl to tak trošku impulzivní nákup. pořád jsem to odkládala, že jindy a jindy a jindy. a dnes jsem na ně jukla. měla jsem v merku dvoje. jedny v mém čísle už neměly a druhé měly v mém čísle poslední. navíc jsem na ně dostala dvě stovky slevový kupon. a samy o sobě už byly zlevněné. takže třináct stovek. to je fér. těším se na ně. xbbx říká, že jsou jako bačkůrky. jen liška mi potřebovala zkazit radost, tak mi neopomněla na ig napsat, že její sestra, která má se vším zkušenost, nebyla spokojená. ještě jsem si nezvykla, že neumí přát. a to se s ní léta přátelím. vždycky je to nějaká soutěž. musím říct, že mě to na konci dne rozesmutnilo. ale radost si zkazit nenechám. tenhle měsíc jsem se rozšoupla. normálně jsem skrblík, co si sedí na penězích a šetří je na horší časy. holt činnost lektorská je vrtkavá. klient onemocní, lekce zrušena, téra nemá zaplaceno. nemluvě o létě. nicméně kromě nb tenisek jsem už měsíce na větvi z thebalm kosmetiky. asi spíš než z obsahu z jejich pinup obalů. a tak jsem si objednala tvářenku downboy a rozjasňovač cindy-lou. a dávám si na nějaký čas stopku. dochází mi makeup, mám v zásobě další. používám rimmel matchperfection, ale další, který příště zkusím, bude revlon. po téhle značně pokukuju už delší čas. za poslední léta jsem byla rimmelu nevěrná jen jednou. koupila jsem si dost příšerný lanýžový dermacol, který jsem pak poslala dál. a občas používám v létě jeden tmavší od gabrielle salvette, který jsem kdysi vyhrála. ale jinak už léta rimmel. revlon je i levnější + poštovné. dostanu se na stejnou cenu jako rimmel. a chci moc odzkoušet. hodně mě svádí u thebalm paletky. ale ve finále jde o podobné odstíny jako mám v paletkách od makeup revolution a urban decay, takže si to vždy odůvodním. ale myslím si ještě na jednu paletku od sleeku v maličko divočejších barvách. myslím, že by mi to ve finále mohlo sedět.

jdu vykřížit lušťovku, chvilku si číst to prší moře od radky třeštíkové a pak chrupkat. ráno po páté vstávačka. brek. téra

Žádné komentáře :