čtvrtek 3. března 2016

alternativy? alternativy!

agatha raisinová a manžel na zabití. další díl o detektývce agátě od m.c.beaton. tuhle sérii zkrátka miluju. a prý teď bude vysílána asi na primě jako seriál. mám o agátě své představy, stejně tak o jamesovi, takže doufám, že budou naplněny. nechtělo se mi teď dva dny dělat nic jiného, než být zalezlá a číst. ale bohužel to nešlo. a tak jsem knížku přečetla v mezidobí. || včera jsem byla v divadle. na představení caveman. je někdo, komu se to nelíbilo? já se smála od začátku do konce. viděla se v 90% situací. pak jsme zašly s liškou a její dámskou rodinnou krů na drink, a frčely domů. || dnes se zbláznila veškerá zvěř a rozhodla se, že mi bude vskakovat do cesty, když pojedu ze vsi vzdálené cca sedmnáct km od mého bydliště. dva králíci. srnka. srnec. stádo. stádo. byť se moje auto po minulé kolizi se srnkou tvářilo jako obrněný transportér, nebylo mi to dnes vůbec příjemné. plížila jsem se domů pomalu a neustále skákala na brzdu. brzdové destičky mě budou asi nenávidět. || tak a teď trošku té marnivosti. rozjasňovač byl kosmetickým kupem roku. začíná mu být vidět dno. po šesti týdnech používání! a asi jsem se normálně zbláznila. ale v jednom videu jsem viděla recenzi na tvářenku od značky uma. mám od ní právě rozjasňovač a tahle tvářenka mi připadá božská. připadá mi dost úchylné si jít koupit čtvrtou tvářenku. většina instagramovým účtů o kosmetice obsahuje kupu fotek o patnácti tvářenkách, ale já přeci nikdy tvářenky nepotřebovala... sama moc nevěřím, že odolám. ale nechci nic uspěchat, protože v sobotu jedeme do polska. a slíbila jsem kač, že se mrknu v tamním rossmanu, zda nemají větší výběr těch šestnáctihodinových rimmel rtěnek. a protože v polském rossmanovi je stojan bourjois, možná se mi rozbuší srdce, rozklepou nohy a padnu jako podťatá. a vůbec bych se měla krotit. příští víkend si chci v praze koupit makeup od revlonu, a nechci kupovat zbytečnosti, které nepotřebuju. || ráno v pět vstávačka, tak sebou jdu praštit do postele. btw babičky: mrtvý kuchař se zdá jako skvělá alternativa k agáthě. téra

2 komentáře :

Magee řekl(a)...

Na Cavemana jdeme u nas pristi mesic, tak se tesim, doufam ze se tobudelibit i B. on divadlo moc nemusi, byl celkem boj o listky tak musi :))
Agathu jsem v TV chvili videla, bylo to hodne podle te prvni knizky, ale nedokoukala ksem. Agatha nebyla moje Agatha :/ Ale ja se posledni dobou vubec nesoustredim, tak me maloco chytne.
Na tvoje doporuceni jsem byla v kine na Danske Divce a to se mi libilo moc!
Naopak jsem si stahla cesky film Laputa, na nej jsem chtela taky pred casem jit, ale unnas to nedavali. Ale moc me to nenadchlo nakonec. A to jsem se tesila :-/

téra řekl(a)...

Marti, myslím, že i B. bude z Cavemana nadšený, fakt je to skvělý! :) Potřebuji někde tu Agathu stáhnout, protože jsem na to úplně šíleně zvědavá! :) Jsem ráda, že se Dánská dívka líbila. Mám teď ve složce kupu filmů, které chci v blízké době vidět a další kupu na wishlistě, musím je někde najít :)