středa 30. března 2016

spring wishlist #1

spring wishlist #1
polyvore.com
i když jsem marnivá až běda. ujíždím si na beauty yt kanálech, instagram je pro mě obrovská studnice inspirace jak kosmetické tak i knižní. nemám aktuálně zase tolik přání. do nedávna jsem byla letitá majitelka pouze jedné tvářenky. ale v posledních týdnech jsem si pořídila downboy od thebalm. naprosto nádherná záležitost. vzhledem k nadšení z této značky, bych ráda zkusila ještě jednu tvářenku. v podobném odstínu mám jednu od freedom, ale tahle bude nejspíš skvostnější. tvářenky od bourjois mám v merku už neskutečně dlouho. a myslím, že jsem prokaučovala skvělou akci před pár měsíci v polském rossmanu. ale na e-shopu elnino je mají za milé ceny, takže budu objednávat z tama. a ribbon od chanel je spíš takový sen. nejsem vůbec přesvědčená o tom, že bych měla ulehčit své peněžence či účtu o více než dva tisíce. ale krasava je to neskutečná a na mém dreamlistu už je pár měsíců. a asi tam nejspíš i zůstane. další paletku od sleeku už mám vybranou. není to přesně tato, ale polyvore jich moc nenabízel. mám jednu slíčí paletku doma a mám ji velmi ráda. rtěnko/lesk od thebalm je už téměř na cestě. a rtěnkou od chanel se chci potěšit k letošním narozeninám. || možná to vypadá, že jsem se v posledních měsících zbláznila, ale vzhledem k období, kterým prochází a kdy mi pomáhají medikamenty, si sepisuju to-do listy i wish-listy a plánuju si a těším se. a tohle je jedna z věcí, která mě těší. aktuálně kosmetika. a taky knihy. a filmy.

dnes jsem se neskutečně pobavila. jela jsem z jednoho kurzu na druhý a stavila se po cestě ve vietnamském centru, abych si koupila něco k pití. a protože jsem měla čas, hledala jsem nějaké rekvizity na dětské kurzy. když jsem mířila k pokladně, prošla jsem kolem regálu s kosmetikou/parfémy. a vykoukl tam na mě flakónek k nerozeznání od armaniho vůně sí. voněl stejně. a jmenoval se ís. úplně jsem se rozesmála, až se přišla vietnamská paní prodavačka optat, zda si parfém koupím. stříkla jsem si ho na ruku, btw za dvacet minut vyčpěl, a jela jsem dál. || dnešní večer zasvěcen literatuře. pro mě už zítra téměř končí pracovní týden. tento pátek jen dva kurzy. téra.

2 komentáře :

Plním si svůj sen řekl(a)...

Kočko, jen si dělej radost. Ony ty penízky se zase nastřádají :) peníze budou, mi nebudeme ... To mi říká muž pořád :) Pusu a užij si víkendík - má být zase super počásko.

téra řekl(a)...

Zrovna jsem si objednala ten lesk/rtěnku od thebalm a za chvíli si jdu koupit nové botky, takže si to užívám :) Přeji krásný víkend Tobě, Davovi i E. :) papa