čtvrtek 28. července 2016

nejsem šikovná, nýbrž chytrá.

ahoj. jsem na pár hodin z chalupy zase doma. poslední dny po návratu z chorvatska si i tady v čechách velmi užívám. shledání s mým psím kámošem v pondělí ráno? nádherný. nechala jsem všechny věci, které jsme na chalupu stěhovali, v autě, otevřela branku do zahrady a on se rozběhl takovou rychlostí... s badboyem jsme si dřepli na zem, náš psí bořík se počůral radostí, byl jak zblázněný, a my vlastně taky. lol. pak jsme poblahopřáli sis k svátku, vybalili věci, a dostali jsme kus cheesecaku a kávu. blaho prostě po těch x dnech bez kafíčka. k obědu pak sis připravila chňochy (haha) se špenátem a lososem. a další káva. a pak další. a jen jsme tak spolu seděly v pergole a povídaly si, ona tvořila šperky, já nedělala nic. večer dorazil ještě tony a grilovali jsme. v úterý to byl druhý a zároveň poslední den se sis na chalupě. takže jsme vařily společně dýňovou polévku, a domácí halušky se zelím a brynzou. (už nikdy nechci jíst čínské polévky a těstoviny s kečupem!). pak jsme se šly podívat, zda ještě kvete bez, ale bez úspěchu. a sis u toho ulovila pokémona. jako upřímně? jsem si myslela, že tohle nahánění pokémonů se naší famílie netýká. ale to si tak sedíme a grilujeme, padne tma, dojde řeč na pokémony, a najednou se badboy&tony&sis zvednou a jdou kamsi do tmy mimo zahradu hledat něco z pokémonů. muhaha. || večer už jsme s badboyem sami a já zjišťuji, že už zase dávají první sérii gilmorek. první tři byly stejně nej. dočítám obuvníkovu ženu, přečtu čtyři úzké knihy o životě gauguina, cézanna, moneta a schikanedera. a pouštím se do colette od arnošta lustiga. s lustigem mám takový prazvláštní vztah. nečte se mi dobře. a platí to i u colette. 

dnes jsem se jela po kurzu podívat do dm, že prý už je tam stojan bourjois. byl! a to je celé špatně. protože já toužím po city radiance. mám ho na svém wish-listu. chtěla jsem si ho koupit už v červnu ve fann parfumerii, ale nakonec jsem se rozhodla pro cc cream. mě tyhle bb a cc a zz krémy prostě nevyhovují zjišťuji čím dál víc. takže jsem nakonec mířila pro tenhle. čtyři stovka. nejdřív jsem se snažila si v hlavě zdůvodnit, proč si ho nekoupit - protože mám třeba aktuálně šest lahviček makeupů/bb/cc. a tenhle nepotřebuji. jenže já ho prostě strašně dlouho chci, a tak ho teda mám! ale mor na mě! 

a teď si půjdu k vietnamcům pro nudle, protože doma nemáme lautr nic, jak už tu dva týdny nejsme, a pak to pomalu zabalím a pojedu do hor na dvouhodinovku a pak dolů na jednu konverzaci. a zítra začíná víkend, liška přijede brzy a budeme popíjet v bazéně. lol. téra

Žádné komentáře :