sobota 27. listopadu 2010

barny je ve skutečnosti homosexuál

po týdnu v lůně prahy jsem se domů hodně těšila. celý týden byl náročný. co se týče školení, bylo to zajímavé. ostatní věci nechci specifikovat. v pondělí jsem se sešla s térou, seděly jsme na ípáku v la mirage a měla jsem pocit, že jsme se neviděly jen chviličku. za celý týden jsem se nepřesunula ani o píď do centra, abych něco prochodila, kochala se a nakupovala dárky. byla jsem tak vyšťavená, že jsem skomírala na hotelu. v úterý se mi ozvala péťa a zašly jsme do jakési pizzerky jen přes ulici. týden jsem zakončila úspěšnými testy a zkouškou. // měla jsem v pátek téměř půl dne k dobru, než se měli ukázat padres, a velký kufr k tomu, takže jsem musela být nejhustčí stewardka. vidina té zimy mě příliš nelákala. měla jsem se sejít na čm se sestřenkou na dvě hodinky, ta dobrá duše mě vyzvedla a odvezla si mě na půl dne k nim na ves, kde mi vytvořila skvělou dekoraci do bytu a dostala jsem pressovač. // následoval navečer přesun do ikey s našima, páč badboy nemohl. nákup knihovny a spousty suprtrupr doplňků a všeho do bytu. ... zítra jdu podepsat smlouvu, nafasovat klíče a odpoledne si tam jdu uklidit. v pondělí tam začneme stěhovat věci a v úterý už tam chci poprvé nocovat.

docela pozdě večer jsem se ještě vydala v pátek autem k badboyovi, ve čtvrt na jednu, když jsme zjistili, že padají vločky, ho napadlo, že bychom mohli jít ven. skončili jsme v baru a ve tři šli spát. ráno jsme byli oba dost liboví. ivanka se stěhovala a my měli pomoct. on po třech dnech poprvé spal a hned celých pět hodin, že jo. a to jsem ho v noci objevila spícího na podlaze, protože se prý roztahuju. naštěstí veškerý nábytek a harampádí bylo nastěhováno během dvou hodin, pak přesun k ivančině mamce na oběd, a pak nás zdendík hodil domů. měla jsem v plánu začít si balit věci. ale oba jsme totálně brutálně vytuhli. brutálně proto, že bb po probuzení měl brutální křeče do nohy. chudák jeden můj upracovaný, hehe.

tenhle týden ve znamení angličtiny a stěhování. další pak opět matka stověžatá. to školení mě zabije. už neumím udržet pozornost příliš dlouho. // počet koupených kusů garderoby = 0, jsem šupák, no, lol. nejsem ani o žádnou knihu bohatší. až zase včera jsem chvíli četla. filmy jsem taky nějak zazdila. jenom pořád chodím, vyprávím, jak jsem nejlepčí a paroduju barnyho "i´m so awesome". téra

Žádné komentáře :