neděle 23. ledna 2011

i love him

rachel

lovehope

rozmontovaná původní postel. je pryč. barva ložnice naplánována jako bordó. zrcadlo s velkým robustním rámem. mám slíbené retro skříňky, kterým dodám balakrylem požadovanou barvu. na zvelebování ložnice se obzvlášť těším. nakoukla jsem dnes pod obložení v kuchyni, je tam hezká čistá bílá stěna, takže obložení vezme časem díky mně za své a budeme barvit, lol. // mám slíbeno, že v týdnu konečně navěsíme na stěny velmi originální darované obrázky a fotokoláž.

trošku jsem si ujasnila některé věci. i s badboyem.

moje malá sis dnes odjela na pět měsíců do paříže. sic má pravdu, že jsme se v posledních měsících viděly jen párkrát, takže v podstatě žádná změna, ale stejně to nějak těžce nesu. snad se jí tam bude líbit, užije si to, a přinese jí to to, co od toho očekává. a zapůjčila mi krásný top. pořídím si nějaký podobný.

páteční mejdan byl pro mě tak trošku zklamáním. a zakončen byl obzvlášť ostře. šla jsem spát nazlobená na celý svět. bb mě musel chlácholit. // sobota strávená na venkově. v obydlí badboyových rodičů. zakoupili dům, který dávají dohromady. pro někoho ruina, pro mě dům dle mého gusta s nádhernými okny. spousta čaje. sníh. příjemný den.

dnes zdendíkův svátek, fajn sešlost v arkaně. a pak návštěva všech u nás doma. // zítra lymfo, anglická konverzace, studium pracovních materiálů, kniha, film tlumočnice. téra

2 komentáře :

spoon řekl(a)...

bordo? Ooooooo ;)

terka řekl(a)...

mám ráda tmavé prostory, připadá mi to velmi intimní a do ložnice se hodící:)