středa 12. ledna 2011

poslední den...

... v Praze. zítra poslední certifikace a pak dám vale pražským školením. příští týden mě čeká jedno jednodenní, ale to pouze v čska. na jednu stranu mě to mrzí z toho důvodu, že jsem nestihla všechny ty výstavy, kulturní akce, kafíčka. resp. nestihla jsem jedinou výstavu. a viděla se tu jen dvakrát z péťou, a jednou s clariss a térou. s péťou jsem podruhé vyrazila právě dnes. jediná aupairka, se kterou se vídám pravidelně. kde je nám konec? v londýně jedna velká rodina a pak? časy pravidelných aupair srazů jsou už zapomenuty. na druhou stranu jsem ráda, že už se každou neděli či pondělí nebudu loučit s badboyem s tím, že na týden zase budeme každý sám poustevničit. // ta milá banda ze školení mi bude asi trošku chybět, jsme prý taková živá skupina, jak pravil jeden školitel v pondělí, ale dnes už jsem vskutku usínala u počítače, dostala se i na internet, a podání látky paní lektorkou mi nepřišlo příliš šťastné. spíš si myslím, že do nás nacpali během krátké doby neskutečné množství informací a můj mozek už není schopen to zpracovávat.

koupila jsem si rtěnku. rudou s nádech růžové a třpytek, vypadá výrazně, ale decentně. v kombinaci s mou černou image a aristokraticky světloučkou barvou kůže to bude výborné, lol.

řeknu vám, že bloglovin, to je panečku ale věc. mám svoje oblíbené blogy jako na dlani, vím, co je kde nového a ušetří mi to čas. vůbec teď nějak nic nestíhám. snažím se ve volném čase utříbit veškeré informace, co jsem za poslední dva a půl měsíce absorbovala a bojím se, jak to bude fungovat v praxi. co se jeden den naučím, přebiju další den něčím novým a mám v tom pěkný guláš. jak já pořád pochybuju.

edin džeko do manchester city. prý teplice a ústí na tom vydělalo x milionů. tak to podával dnes ráno seznam.cz. myslím, že částka šest mega pro teplice a dva pro ústí je taková umolousaná za to, jaký hráč to je, kolik nastřílel za wolfsburg gólů, stal se kapitánem a kam se až dostal. ale tak budiž, pro ně je to asi vejvar.

čauves, praho. téra

Žádné komentáře :