pondělí 3. února 2014

držím se. a nepustím.

stahuju inspirační fotky. hledám ideální pouzdrovou sukni. černou. a pak nějakou malinko divočejší. nechci žádný polyester, ale viskozu a elastan, a tak jsou možnosti omezené. taky jsem přihodila po dlouhé době na aukru na skvělé šaty. jsou za hubičku, a ještě se rozmyslím, zda případně přihodím výš. mám čas do středy. navíc jsem se včera solidně po odchodu juniora nudila, badboy si zalezl do postele, a tak jsem zavolala lišce, zda nechce ject mrknout do bazaru. nicméně už dva týdny slaví třicetiny, a byla zase po jedné slavenici, tak jsem jela sama. podruhé ten den! a koupila jsem si tam tričko/svetr, který jsem měla v ruce už ráno a líbil se mi. takový tmavší losos. před dvěma týdny jsem při svém vyhazovacím nadšení zlikvidovala velkou spoustu věcí, tak proč si nedopřát něco aktuálního, co mě baví teď. // objednala jsem si od niky z nikachic další boty a nejraději bych jí vykoupila botník. další čtvery se mi u ní v "obchůdku" líbí. naivně věřím, že je po zimě. předpověď hlásá do konce února teplotu nad nulou a déšť. a v březnu už sníh snad nikdo nechce. i když mám zimu ráda, když už byla po celou dobu taková jarní, tak ať už nepřichází. budu se těšit zase na tu další. 

dnes jsme dostaly s kolegyní v práci zaracha chodit ke kávě na kouřovou. takže děti 15+ stojí před školou a tahají a my dvě nemůžeme. dobrej středověk. just mám chuť si dělat, co chci. xxx měla jsem chuť dnes zajít do knihovny, protože jsem ve škole končila o dvě hodiny dříve, a tak jsem se z města pod horami dostala domů brzy, ale stejně jsem ni nestihla. zasekla jsem se market leader učebnici a vymýšlela, co z ní budu dělat za témata a tak. a najednou byl čas odnést faktury a hurá za prťátkama. dnes to bylo jedno velké slzavé údolí. emmička mi přinesla obrázek, áňa se mnou chtěla jít za ruku dolů, ivanka nahoru, pak se nepohodly, pak adámek moc mluvil a nepustil holky ke slovu, a pak mi emma nabídla bonbon a dětem ne. a to už bylo na některé holčičky moc. nakonec se mi všechny navěšely na ruce a šli jsme vstříc rodičům. tuhle skupinku hrozně miluju, protože to jsou neuvěřitelní roztomiláci. 

zimnice. drkotám zubama. dopřipravím na zítřek písemku a tradááá spát. možná se už ani nedočkám toho, až se badboy vrátí z práce. téra

Žádné komentáře :