sobota 12. listopadu 2016

když se ti zdá.

spím jako špalek. což kvituju. ale nějak se necítím. za necelé tři týdny mě čeká znovu sezení s psychiatričkou. a byla mi naordinována i psychoterapie. byla jsem na ní před třemi týdny a měla jít znovu tento čtvrtek. ale pan psycholog mi volal, že zjistili, že jejich instituce nemá smlouvu s mojí pojišťovnou a tudíž tam nemůžu pokračovat. dostala jsem kontakt na jinou psycholožku, ale ještě jsem jí nezavolala. dávám si to jako úkol na pondělní ráno. otálím s tím, protože mi psycholog velmi sedl a cítila jsem se tam dobře, mohla povídat. spoustu věcí jsem si po jeho otázkách uvědomila. a teď budu muset začít zase někde znovu. nejdřív mi jak psychiatrička tak i psycholog řekli nezávisle na sobě, že si myslí, že půjde jen o pár sezení, ale po prvním sezení u psychologa jsem se dozvěděla, že to bude běh na delší trať. a tak to asi nesmím vzdávat. psychika je hrozný prevít. ale těch špatných dnů a nocí už poté, co beru třičtvrtě roku medikamenty, není tolik. a dokonce jsou i dny, kdy se těším úplně ze všeho. měla jsem kdesi v hloubi sebe zaryté, že lidi jako já takovéhle odborníky nepotřebují, že jsem dostatečně silná osobnost, že mě se nic takového nemůže týkat. jak hluboce jsem se mýlila! 

z veselejšího soudku. ve čtvrtek dorazila bárbí, chystala se na koncert džasti, tak se tu moc nezdržela, protože jela domů prát. lol. ale kromě toho, že mi zvedla jako vždy milionkrát náladu, tak mě i ostříhala. zkrátila. sestříhala, prostříhala, udělala mi parádní patku. mám teď takový vzdušný účes a cítím se v tom bájo. navíc jsem v poslední obě narazila na dva bezvadné makeupy. jeden je od značky trend it up, má v sobě nějaký ten sheen a s bází i bez dá krásně celý den. a pak jsem si na doporučení getthelouk koupila nový makeup od rimmelu, je v kalíšku, což je mi trošku proti srsti, musím do něj ťupat štětcem, ale voní jako match perfection, není tak hutný, příliš nekryje, sjednocuje a rozzáří pleť. musím říct, že mám posledních několik týdnů hezkou pleť, takže nepotřebuji krytí, spíš sjednocení. přesto jsem neodolala korektoru od astoru, měli ho ale v tetě za páďo v akci. takže príma. a z nové limitky od essence jsem si koupila rozjasňovač. těch mnoho nemám. jeden od značky uma, která, zdá se, mizí z regálů drogérie tety. škoda, protože ten jejich rozjasňovač mám už podruhé. a pak mám cindy-lou od the balm, ta je parádní, a neodolala jsem a pořídila si celé malé trio všech sester. a protože mě neskutečně mile překvapila betty-lou, objednala jsem si její plnou verzi. a víc už snad rozjasňovat nepotřebuju. hehe. 

včera jsem měla o jeden blok kratší pracovní den, což bylo fajn, protože ten poslední blok je i tak zaplacen. takže jsem si zajela k našim pro westičku, kterou mám na hlídaní tenhle víkend, zrelaxovala se doma, trošku si četla, a pak se vydala do čska vyzvednout svoji sis. u nás ve městě jsme se zcela nečekaně octly na svatomartińských trzích a akorát přijel martin na bílém koni, a pak jsme se už přesunuly do pizzerie, kde jsme měly sraz s liškou. výborná véča a pak už směr kino na film egon schiele "tod und mädchen". ten film byl zajímavý, ale musím přiznat, že mi ty životy umělců začínají maličko splývat. každý je bohém, každý je ve své podstatě geniální. a zemře vcelku brzy. nejinak schiele. my se sis se pak ještě přesunuly za hochy do baru. 

dnes jsme se s badboyem a psí smečkou vydali do pardubic na návštěvu k sestřenici a její rodině a bylo to báječný. inspirovaná tím, že zítra uvařím opět bramboračku. lol. víc takových rodinných chvilek! || a zítra se chystám na vánoční trhy na kuks. letos se to koná dole ve vesnici, což jen kvituji a dělá mi to radost.

btw karolína plíšková? jede! a respekt před dnešním výkonem. téra

Žádné komentáře :