pátek 13. srpna 2010

a tak si tady tak žijeme...

    pinkbooks

    jelinci

... děje se toho mnoho. resp. tím, že žiju v centru města, jsem se stala azylem pro kamaárdy, kteří se pokaždé jen tak ozvou, že se staví na kafe, a tak mi tu pořád tak nějak dělá někdo společnost. // v pondělní euforii z příjemného pohovoru, jsem se hned po příjezdu sbalila a jela za badboyem a v úterý ráno hned zpět. toulala jsem se s dorotkou kolem řeky, když tu náhle telefon, že jsem pozvaná i na 2. kolo. hned ve čtvrtek. zatrnulo ve mně. bylo mi jasné, že tady jde do tuhého a bude to jen a jen angličtina. v úterý dorazila po práci ivanka na kafe, pak zdendík s badboyem, dělali jsme si málem italský večer, pekli pizzu, pili presso a frappé, pouštěli si italskou music, dívali se na záskok od cimrmannů, a tak to byla hrozná pohodička. ve středu večer mě opět přijeli potěšit bb a zdendík, aby mě rozptýlili před čtvrteční cestou do prahy. pořád jsem si opakovala, že nejde o život, ale jako půlky jsem měla stáhlé pěkně. ale angličan i francouz byli příjemní, mně to mluvilo téměř samo, vychválili mi angličtinu, což pozvedlo neuvěřitelně mé sebevědomí. rozhodla jsem se, že, teď už budu cpát své životopisy všude, kde bude požadavkem výborná angličtina. hned po interview jsem mastila na bus a domů. svoji návštěvou mě poctila indiánečka a moji dva nejmilejší, že jo. frappé večer. padání hvězd, které jsme prošvihli. s indiánkou jsme byly vskutku společenské. stejně jako já hledá novou práci v praze, a tak jsme seděly u notebooků a surfovaly po jobs.cz. našla jsme si dvě ideální prácičky, poslala cv a dnes ráno už telefon a pozvánka na pohovor. prý se jim můj životopis moc líbí. ááááááá. a taky mail od alexe, ať mu pošlu cv, že bych si mohla rozumět s jeho šéfovou. a pak jsem si taky našla na netu dreamjob, tak jsem hned zaslala životopis s motivačním dopisem a ukázkami prací, a vyčkávám. // dnes po poledni přesun s dorotkou, badboyem a indiánkou vláčkem do skalice a pak chaloupka, kde do zítřka plánuju relaxovat. je pátek 13., takže počítám, že mě vyhostí z vlaku, až si povšimnou, že moje dorotka, bílé to neviňátko, nemá košík. téra

3 komentáře :

Alice[[openidhttp://livinginthewonderland.blogspot.com/]] řekl(a)...

jé to jsem ráda že se ti to v dobré obrací ohledně práce! (a ťuk ťuk ťuk na dřev pro jistotu :) )
napadá mě - škoda že jsem nevěděla že jsi v Praze když jsem byla taky v Praze mohli jsme zajjítna kafe bo tak... no nic :)

flamme řekl(a)...

cool!

terka řekl(a)...

@alice: byla jsem v Praze přesně dvě hodiny padesátpět minut:XDDD ale jako budu tam snad už brzy dlouhodobě, takže určitě kafe ještě dáme:)

@flamme: nejvíc cool a doufám, že už proboha něco klapne:)