neděle 24. ledna 2016

aby bylo.

čeká mě prodloužený víkend. byť už ze sebe vydám nějaké ty hlásky, pořád mě to stojí dost námahy, vlastně takhle ani mluvit nesmím. a tak jsem zrušila pondělní výuku. nejsem z toho nadšená, protože pro mě, jako osvč, to znamená, že to je ztrátový den. ale protože mi nic jiného, než že nemůžu mluvit, není, půjdu do knihovny, koupit ještě jednu maličkost lišce k narozkám, budu si číst, koukat na filmy. začínám se trošku přelídobaarovat. včera jsem si pustila film dívka v modrém, abych si představila, v čem lída baarová hrála. za hodinku jdu do kina na film. musím říct, že i když se moc těším, bojím se, že se nechám ovlivnit všemi recenzemi, které jsem od čtvrtka přečetla. renče ráda nemám, ale řekla jsem si, že se odprostím od nesympatií, které k němu cítím, ale fakt, že film pochválil pouze zeman a babiš, a jinak veškerá umělecká inteligence film shodila, těžko můžu zůstat neovlivněná. nicméně těšení na film přetrvává. a až film shlédnu, dočtu dvě knihy o baarové a zase se přeorientuju na jinou osobu. 

půjčila jsem si dnes u našich deník pařížanky a sbírečku josefa škvoreckého dívka z chicaga a jiné hříchy mládí. pak jsem si vybrala obraz do ložnice, ale při servírování dezertu jsem o něj palcem nohy zavadila, spadnul a rozbilo se sklo. takže ho musím v týdnu odvézt ke skláři. tele jsem, no. 

a v pátek mi přijede z ikei miniskleníček na okno. a asi i hyacint. život se i pod nánosem sněhu směřuje k jaru. a tak to má být. ||| biatlon dnes žůžo. ten ženský, samozřejmě. téra

btw blue valentine jsem viděla podruhé, byť jsem si tím nebyla zprvu jistá, a vůbec se mi to nelíbilo. a pak jsem si na doporučení pustila film 12 podmínek k dědictví, který jsem si užila. co si budeme namlouvat, velkou práci tam udělal drew fuller, který je neskutečný kocour, má ostré rysy jako můj oblíbený shane west či chad michael murray. a nakonec jsem včerejší den završila poslechem záskoku. || té lípy se nevzdám! || v českých budějovicích by chtěl žít každý? - cože????

Žádné komentáře :