neděle 28. ledna 2018

smutno je mi, smutno. i nějaké ty slzy byly. o pár lidí víc si zvolilo nulový morální kredit, hulvátství a strach. chrabrý zeman je ochrání od zlé evropské unie, invaze uprchlíků a toho odporného eura. připadá mi, že čím dál víc lidí není spokojeno primárně se svým životem a přehazuje zodpovědnost na jiné. a tak se pak může stát, že ti lidé zvolí tak, jak zvolili, ale zjistí, že se nic lepšího nestalo. každý je za svůj život a štěstí zodpovědný sám. zeman nedá nikomu více peněz, lepší práci a nepozvedne naši ekonomiku. kór když prodává slovenské zetory. a ještě k tomu v menším množství než jaké prezentuje médiím. a protože zemana volilo spíš větší množství lidí ne příliš přemýšlivých, čekají teď velké věci. a asi bych jim dost přála, kdyby jim zeman, resp. spíš systém, dal nějak na prdel. věřím, že pro ty, kteří lpí na zdravých hodnotách, mají rádi vysoký morální kredit, slušnost a gentlemanství, se nic horšího nestane. budou skřípat zubama, ale uběhne pár let, a na trůn se konečně dostane důstojná a slušná osoba. ale ti nešťastníci, kteří neustále spoléhají na andreje, pitomia a miloše, budou nešťastní dál. 

viděl jste někdo allenův film všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (a báli jste se zpetat)? moc jsem se na ten film těšila a nemůžu se zakoukat. chci pokračovat na předporodní vlně filmů woodyho allena. luka má teď asi zase nějaký růstový spurt, vytáhl se, a nadšeně se krmí i přes hodinu, takže jo, mě čeká kupa filmů a seriálů. || v pátek jsem nechala dítko doma, odstříkala mléko do lahvičky, badboy se vrátil z práce, a já vyrazila na dámskou jízdu. resp. takové narozeninové posezení v milé dámské společnosti. hrozně jsem si to užila. před půlnocí jsem opatrně sondovala, jak jim to doma jde, protože jsem odcházela a luka plakal. badboy mě zpravil o tom, že luka je sice v pyžamku a jakžtakž spinká, ale je hrozně neklidný. a tak jsem už nepokračovala do koktejlového baru, ale jela se přitulit ke svému koťátku. napoprvé takhle stačilo. 

včera jel badboy do frýdku-místku skládat, takže mě čekalo sólo odpoledne a sólo večer. uvázala jsem karbanátka do šátku, vzala boříka na vodítko a šla jsem s mými rodiči a rudou na prochajdu, a pak jsem to zaparkovala u nich, dívali jsme se na výsledky voleb, pili kafe, přijela sis&tony, a odcházela jsem až v podvečer. dnes je to takový líný den jen s procházkou pro psího kámoše, aby si to venku trošku užil. || poslední týden bez práce přede mnou. ale zítra pro jistotu kardiologie s karbanátkem, v úterý kontrola na konci šestinedělí u mého lékaře, ve středu s karbanátkem k jeho praktické lékařce a pak na kyčle. doufám, že v úterý mi dá gynekolog zelenou, abych už mohla do vany. těch olejů, pěn a solí co tu na mě čeká. lol. téra

Žádné komentáře :